• Ljubomora – koliko god da je umerena doza, da ne kažem dozica ljubore simpatična, konstane rasprave o tome šta tamo neki hoće, ni čemu ne vode. Poprlično nam je jasno kada nas neko muva i ukoliko se zaista osetite ugroženo, probajte sa mirnim razgovorom ili čak šalom. Preterano ljubomorisanje može da vas lako odvede u kategoriju psihopata.
  • Bez brojeva – ne brojite nam haljine. Ni cipele. Ni sate provedene u kupovini, to je naš sport. Ne brojite nam zalogaje samo zato što smo vam pre dva dana kukale da smo se natovile. Nikako ne pitajte za cenu nove torbe, jer vam se odgovor neće dopasti. I naravno, teško da će vam devojka reći sa koliko tipova je stvarno spavala. Neke će možda i dodati brojku, dve, kako ne bi ispale potpuno neiskusne. Baš kao što ćete vi da se pravite da nemate pojma sa koliko njih ste bili.

    fighting couple Šta žene NE žele

  • Vređanje – ne mislim na one klasične uvrede – poređenja sa životinjama i slično – to je (nadam se) svakom jasno da nijedna normalna ženska osoba neće trpeti. Nama inteligenciju vređate i kada kažete da se ne razumemo u kola ili fudbal ili u gadžete. Istina je da nismo eksperti za sve, ali možemo vrlo lako prijatno da vas iznenadimo. A ako pričate o nečemu o čemu baš nemamo pojma, možda nas zainteresujete i tako proširite naše vidike.
  • Ukoliko budete dobri, ovaj monolog ćemo nastaviti nekim vedrijim tačkama, sve u cilju dokazivanja da nismo sa različitih planeta, kao što se priča.


    Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

    Comments