• Minus faze – žene mogu da okrive hormone, vi ne. Ukoliko imate problem koji je realan – pa, ne znam da li ste primetili, ali žene vole da razgovaraju. Ćutanje u ovom slučaju nije zlato. Ali ako dramite jer vas je zaboleo zubić, ustali ste na levu nogu, nemate ništa pametno da kažete ili samo zato što vam se može – e pa ne može! Da li ste vi, gospodo, svesni koliko je teško biti žensko? Mi vam rađamo decu, krvarimo mesečno, nama čupaju dlake svake 2-3 nedelje, mi se šminkamo, farbamo, nosimo štikle, radimo (baš kao i vi), plus u nekom trenutku počnemo i da kuvamo i peglamo. Alo, da nije malo previše? Smešak, molim.
  • Ćutanje – upravo to vaše ćutanje nam ne dozvoljava da saznamo da li ste vi u problemu ili je problem u vama. Koliko god mrzeli da pričate o stvarnim problemima, gledajte na to kao na nešto zdravo. Razgovor može da pomogne, čak iako žena ne može da vam reši baš svaki.

    young couple love 1024x768 Šta žene NE žele

  • Flert – ma koliko da je bezazlen, ma koliko želeli da nas namerno napravite ljubomornim, najveća glupost koju možete da uradite jeste da flertujete sa drugim ženama. Ne samo da će vas te (druge) žene posmatrati kao skota, rizikujete da ostanete sami u razlupanom stanu. Da ne pričamo o tome što ćete se nagledati suza i naslušati svega i svačega, jer žene imaju sujetu baš kao vi. Plus, kao što vi znate da se potučete, mi znamo da se rasplačemo. Sve ovo važi i za vaše bezazleno gledanje u tuđe suknje.
  • Comments