Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada je reč o vezama, mnogi muškarci se pitaju kako da udovolje ženama i kako da zaobiđu potencijalne svađe i rasprave. Često se pitaju šta je to što žene žele i dolaze do zaključka da je to nemoguće saznati.

Međutim, postoje one loše navike kojima muškarci možda i ne pridaju toliko značaja, a žene to nervira, pa se zbog toga često započinju svađe.

Ovo su stvari koje treba da izbegavate, kako ne biste razljutili svoju lepšu polovinu.

Kasnite

Ukoliko niste tačni kada treba da se pojavite na dogovorenom sastanku, nemojte se začuditi ukoliko žena ospe paljbu po vama kada se pojavite. Žene to shvataju kao da vam nije važno, da ne možete da se obavežete i da tako ne poštujete ni nju ni njeno vreme.

Zaboravljate

Ženama je veoma važno da kada vam nešto kažu, vi to zapamtite. Volele bi i kada biste pamtili važne datume, recimo kada vam je godišnjica, kada je njen rođendan, ali i kada ste dogovorili izlazak i slično.

nagging Šta žene žele: Zašto nas muškarci izluđuju

Prećutite

Tajnovitost nikada neće biti dobro protumačena, zato nemojte da prećutite stvari, jer pre ili kasnije sve se sazna. Ako jednom izneverite njeno poverenje, verujte da vam neće lako zaboraviti i da će onda stalno biti na oprezu kako se ne bi ponovila ovakva situacija.

Ne potrudite se

Kada su u pitanju rođendani, praznici ili slični događaji, nikada se nemojte pojaviti loše obučeni, bez poklona, kasniti ili se ne ponašati prikladno. Ne mislite da je najvažnije da se pojavite. Nije, zato se potrudite da ostavite dobar utisak.

Gledate u druge žene

Žene nisu glupe, niti slepe. One će videti sve što radite, a ako odmeravate druge žene, to vam nikako neće oprostiti. Kad niste sa njom gledajte u šta hoćete, ali kad ste sa njom, vaše oči treba da su fiksirane samo na njoj!

Sve ove stvari vode ka jednom zaključku, ukoliko se ne trudite dovoljno, ona će to primetiti i biti nezadovoljna. Svaka od ovih ružnih navika učiniće da ona pomisli da vam nije stalo, te da ne brinete o tome kako se ona oseća.

Lenka Gatić

Editors choice