5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

1/3

Pauzu ne uzimaš zato što ti je dosadno, pa hoćeš malo uzbuđenja u tampon-zoni, nego zato što je kulminiralo nešto što ne možeš da podneseš. Zapostavljanje, nepoštovanje, ljubomorni ispadi, svađe i optuživanja – i počneš da se pitaš šta će to tebi, zašto uopšte to podnosiš, dok se istovremeno pitaš da li je to samo period, ispit koji treba da položiš (ili padneš) i kako da razaznaš šta je istina, da ne doneseš odluku zbog koje ćeš se posle još gore osećati. Poučena mudrošću da je najbolje da ne radiš ništa, onda kad ne znaš šta da radiš – tražiš tajm-aut. Da se sabereš u tampon-zoni nedonošenja odluke.

Da vidiš da li možeš bez njega

Zavisnost u ljubavi je neizbežna i naročito je gadna kad želiš ponovo da se osećaš kao normalna osoba, koja je u stanju da razmišlja razumno i donosi odluke za svoju dobrobit, ne strahujući da će ostati bez doze onoga od čega joj zavisi… Šta ti zapravo zavisi od te doze? Duševni mir? Osećaj da je sve u redu? Da nisi sama? Baš zbog toga, potrebno ti je da budeš malo sama.

Da vidiš da li možeš da nastaviš sa njim

Možda ćeš to shvatiti, a možda ćeš morati da odlučiš, bez naročite pomoći nekih dubokih uvida. Možda ćeš moći da nastaviš, kad se malo odmoriš od gluposti koje su te opterećivale, svesna da će primirje potrajati neko vreme, do sledećeg perioda kada će gluposti provladati. Tada ćeš doneti odluku. Jer glupo je da opet tražiš pauzu.

Editors choice