Tumačenje snova je oduvek intrigantno, zanimljivo i dostupno na raznim nivoima saznanja. Verovatno imate snove koji se ponavljaju, simboliku čije značenje poznajete i koja vam najavljuje neke događaje – imate odnos prema svojim snovima kao prema svom unutrašnjem životu i podsvesnim sadržajima. Neki snovi su neprijatni, neki uvrnuti, neki košmarni, neki su zabavni, uzbudljivi, prijatni, a oni intenzivni ostavljaju utisak koji dugo ne zaboravljate. Verovatno ste imali ili imate i ljubavne snove i pitate se kako da ih tumačite – u odnosu na sebe, ili na osobu koju sanjate? Da li i tu ima simbolike koja najavljuje događaje, ili je u pitanju proživljavanje onoga o čemu razmišljate ili kompenzacija onoga što priželjkujete? Evo nekih odgovora. 

Kad sanjate o osobi sa kojom ste u vezi, to je uobičajeno, naročito ako ste još u fazi zaljubljenosti. Prosto, nastavljate noću da procesuirate ono o čemu celog dana mislite. Um nastavlja da istražuje različite mogućnosti, snovi su deo vaših intenzivnih osećanja. 

Kad sanjate da se neko zaljubio u vas 

To je možda prijatan san, ali ne najavljuje novu ljubav, već dubok doživljaj sopstvenih vrednosti – ako sanjate da se neko zaljubio u vas, možda samo naglašavate kvalitete koje imate, ono što vam se sviđa kod vas samih. To, dakle, može biti „narcisoidan“ san. 

Takav san može biti i kanal komunikacije između vas i vaše intuicije, koja vam govori da na nekoga treba da obratite pažnju, odnosno, da vaš emotivni život traži neki oblik realizacije. 

Kad sanjate da je osoba koju volite umrla

Možda imate to iskustvo i znate kako je to strašan osećaj, košmar. Jedno tumačenje kaže da takvi snovi govore da su vaša osećanja umrla, da više ne gajite romantičan odnos prema toj osobi. Takođe, na nivou komunikacije sa intuicijom, ovakav san možda je poruka podsvesti da ovo nije prava osoba za vas, da ljubav tu ne može da „živi“. 

Kad sanjate ljubav sa slavnom ličnošću 

Možda volite neke posebne kvalitete te ličnosti i želite da ih sami usvojite, možda vam se sviđa njen smisao za humor, glamur, način na koji koji komunicira sa publikom. A možda ste jednostavno zaljubljeni u slavnu ličnost i ona je vaša trenutna simpatija o kojoj često mislite, pa je zato i sanjate. 

Ako se u snu zaljubljujete u osobu istog pola 

To nije tajna poruka da ste gej, već vaš san ilustruje kvalitete koje biste hteli da nađete u partneru, način na koji treba da budete slični i kompatibilni. Možda vam se sviđaju osetljive osobe i želite partnera koji ima viši nivo senzibiliteta. 

Comments