Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Stadijumi loše veze na koje te niko nije upozorio

Stadijumi loše veze na koje te niko nije upozorio

1/3

Kako stvari krenu od početka, tako će se i razvijati – a za dobar deo tog pravca si sama odgovorna i zaslužna. Ako vezu započneš u laži, foliranju i prećutkivanju, ne možeš da očekuješ da se iz toga razvije kvalitetan, posvećen i blizak odnos. Na početku već možeš da vidiš da će veza biti loša, ako se predstavljaš boljom nego što jesi.

Foliraš se i glumiš neku osobu koja mu se dopada

To što se lažno predstavljaš, znači da nisi sigurna u sebe i da si verovatno očajna. Ali ti zaista veruješ da ćeš postati drugačija osoba, ako se ponašaš kao da to već jesi. I tako, umesto da se otvaraš pred nekim da bi te što bolje upoznao, ti se maskiraš i izmičeš, da bi što duže mogla da emituješ o sebi primamljivu sliku. Praviš se da sve razumeš, da si velikudušna i da uopšte nisi ljubomorna, pretvaraš se da te zanima sve što i njega zanima, oblačiš se onako kako se njemu najviše sviđa, iako to uopšte nije tvoj stil… Na sve načine pokušavaš da istražiš šta je ono što se njemu sviđa i da mu sve to ponudiš. Dobro, to rade svi zaljubljeni. Ali ti to ne radiš iz zaljubljenosti, nego iz potrebe da nekog zaseniš i zadržiš, iz potrebe da budeš vrednovana i iz osećanja da nisi dovoljno dobra i da takva kakva si ne zaslužuješ ljubav. Niko ne može da se pretvara čitavog života.

Proučavaš njegovu bivšu

I opet te u tome vodi tvoja nesigurnost i očajanje. Ne možeš da odoliš. Špijuniranje je lakše nego ikad do sad, Fejsbuk i Instagram krajnje velikodušno daju obilje informacije koje tebe zanimaju. I tako je ti posmatraš i proučavaš, izokola ispituješ svog dečka o njoj, zadužuješ prijateljice da se raspitaju i ona postaje tvoja opsesija. Najviše voliš da je ogovaraš, dok se u sebi stalno sa njom upoređuješ i naravno, nalaziš da je u mnogim stvarima bolja od tebe, pa je zbog toga još više mrziš. Srećom, i sama ćeš postati bivša, pre nego što sasvim odlepiš i izgubiš svaki kompas u ovome.

veza1 2 Stadijumi loše veze na koje te niko nije upozorio

Editors choice