To su patike koje izgledaju podjednako dobro i na devojkama i na momcima. Evo nekoliko predloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Prva kombinacija sastoji se od kratkog teksas šortsa, lepršave majice na bretele ciklama boje i dužeg mantila braonkaste boje. Sve smo to začinili braon kožnom torbicom i kaišem, kao i podvrnutim starkama plave boje.

Kombinacija sa podvrnutim starkama Starke: Patike za sva vremena

Podvrnute starke kao mali trik

Druga kombinacija je idealna za letnje dane. Lepršava haljinica cvetnog dezena ukrašena je tankim kaišem crvene boje, kako bi zajedno sa torbicom unela malo topline. Patike su u ovom slučaju tirkizne boje kao i haljina, kako bi što više dočarale ovu lepršavu i laganu kombinaciju.

Kombinacija sa tirkiznim starkama Starke: Patike za sva vremena

Slatko i romantično

Ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za razmišljanje, treća kombinacija je najbolje rešenje. Uz sive ili crne farmerke iskombinujte belu majicu sa aplikacijom, a marama neka vam bude iste boje kao i starke. Uzmite svoju torbu i spremne ste!

Kombinacija sa crvenim starkama Starke: Patike za sva vremena

Spremne za tili čas

Četvrta kombinacija je spoj elegancije i stila. Crna torba odgovara helankama iste boje. Majica je lepršava i odgovara modnim dodacima koji su bež boje kao i majica, dok su starke u ovom slučaju bele boje.

Kombinacija sa belim starkama Starke: Patike za sva vremena

Spoj bež i bele boje

U petoj kombinaciji smo na neki način spojili nespojivo. Ova ultra romantična haljina spojena je sa crnom kožnom jaknom i crnim starkama – i na taj način imamo taj naglašeni kontrast. Nakita ne treba da bude mnogo, tako da možete da stavite samo neki malo veći prsten.

Kombinacija sa crnim starkama Starke: Patike za sva vremena

Jakne u kombinaciji sa haljinama oduvek su veliki hit


Ivana Stojanović je večiti perfekcionista koji nikada ne skida svoje ružičaste naočare kojima voli da boji svet oko sebe. Njena umetnost bojenja dolazi pravo iz srca uz smeh i muziku.

Comments