Nakon što je kompanija Nike pre samo godinu dana, zajedno sa ostalim svetskim metropoloma uvrstila Beograd na svoju mapu neizostavnih, trkačkih destinacija, Nike+ Run Club zajednica i u novoj sezoni nastavlja da pomera granice, promovišući na najbolji mogući način tkračku kulturu i zdrav, sportski duh.

U korak sa svetskim trendom gradskog trčanja i Nike+ Run Club u Beogradu će organizivati svoj prvi u nizu treninga, u utorak 02. februara, dok će mesto okupljanja biti rezervisano za TC Ušće.

Poslednjih godina gradsko trčanje predstavlja jedan od najboljih i najefektnijih vidova sportskih aktivnosti čiji su benefiti po naš organizam višestruki. Sreća, zadovoljstvo i opuštenost, samo su neki od dobro poznatih osećaja koji se javljaju nakon par istrčanih kilometara.

7 Startuje nova sezona besplatnih Nike treninga

Mnoga istraživanja pokazala su da trčanje ima pozitivan uticaj na naše telo, čineći čuda u prevenciji raznih bolesti, a zbog povećane količine endorfina podiže koncentraciju i podstiče da se dobro osećamo.

Najveća prednost ovog sve popularnijeg vida trčanja u odnosu na druge fizičke aktivnosti jeste, što možete da trčite bilo gde i bilo kada. Jedino što će vam biti neophodno jesu patike i malo volje, dok su dobro društvo i sjajna atmosfera za potpuni ugođaj zagarantovani.

Bilo da ovih dana trčite svoje prve kilometre za Nike+ Run Club ili pak svoj prvi polumaraton, uživajte u svakoj sekundi, a kad je teško – usporite. Na kraju, sve to začinite smehom i upijajte samo pozitivnu energiju koja vas okružuje.

Comments