Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

1/3

Možda imaš jasnu viziju odnosa kakav želiš da ostvariš, ali ako tvoje zamisli i očekivanja nisu realni, stvarnost će te demantovati na svakom koraku. I bićeš nezadovoljna, jer nema dovoljno romantike, jer je partner udaljen baš onda kad ti treba da ti bude blizak, jer osećaš da mu nisi na prvom mestu, jer o nečemu što je tebi važno nema dobro mišljenje, a nešto što je tebi glupo i besmisleno, njega veoma zanima i angažuje…

Preosetljivost u spoju sa iluzijama i preteranim očekivanjima vodi kroz (nepotrebnu) dramu, ka (uzalud) slomljenom srcu. Na kraju, ti si ta koja je odgovorna za svoja osećanja i za svoj deo u odnosu, a to što je on izneverio sva tvoja očekivanja, možda uopšte nije do njega, nego do tvojih očekivanja. Partnerski odnos u realnosti je najdalje moguće od svega što si videla u holivudskim filmovima i bajkama.

 Pre svega, vas dvoje ste različiti

Svakako su sličnosti ono što vas je povezalo i spojilo. Možda ste imali slične potrebe za mirom i stabilnošću, ili strašću i uzbuđenjem, možda ste sličnog senzibliteta i energije, slične stvari prepoznajete kao vredne i značajne – ima sigurno još toga i spisak je dug.

Ali, vi ste dve različite osobe, koje su odrasle u različitim sredinama i uslovima, usvojili ste neke stvari svako u svojoj porodici (a verovatno i tu ima i sličnosti, kao i razlika) izgradili se i stvorili svoje filozofije i poglede na svet.

Kroz sve u čemu se slažete, jer imate o tome iste stavove i mišljenja, može vam se desiti da se grubo sudarite sa nečim što uopšte niste očekivali i što niste znali o svom partneru – on možda ima nacionalističke ili rasističke, ili verske predrasude, možda je njegova velikodušnost ograničena samo na najuži krug osoba od poverenja, možda beskrajno okleva i teško donosi odluke, možda se ponaša kukavički u situacijama u kojima ti misliš da bi trebalo da bude neustrašiv i da ima nesalomiv stav, možda je zadrt i krut po nekim pitanjima u kojima si ti fleksibilna i otvorena – i ovde postoji milion mogućnosti i stvari koje nije lako prihvatiti. Dva tela, a jedno biće – zvuči jako romantično i dirljivo, ali realnost ne funkcioniše tako.

Editors choice