Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Stavovi o partnerstvu, koje treba da razmotriš

Stavovi o partnerstvu, koje treba da razmotriš

1/3

Možda imaš jasnu viziju odnosa kakav želiš da ostvariš, ali ako tvoje zamisli i očekivanja nisu realni, stvarnost će te demantovati na svakom koraku. I bićeš nezadovoljna, jer nema dovoljno romantike, jer je partner udaljen baš onda kad ti treba da ti bude blizak, jer osećaš da mu nisi na prvom mestu, jer o nečemu što je tebi važno nema dobro mišljenje, a nešto što je tebi glupo i besmisleno, njega veoma zanima i angažuje…

When babe surprises you with a new whip for #coachella weekend @bmw

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Preosetljivost u spoju sa iluzijama i preteranim očekivanjima vodi kroz (nepotrebnu) dramu, ka (uzalud) slomljenom srcu. Na kraju, ti si ta koja je odgovorna za svoja osećanja i za svoj deo u odnosu, a to što je on izneverio sva tvoja očekivanja, možda uopšte nije do njega, nego do tvojih očekivanja. Partnerski odnos u realnosti je najdalje moguće od svega što si videla u holivudskim filmovima i bajkama.

 Pre svega, vas dvoje ste različiti

Svakako su sličnosti ono što vas je povezalo i spojilo. Možda ste imali slične potrebe za mirom i stabilnošću, ili strašću i uzbuđenjem, možda ste sličnog senzibliteta i energije, slične stvari prepoznajete kao vredne i značajne – ima sigurno još toga i spisak je dug.

Ali, vi ste dve različite osobe, koje su odrasle u različitim sredinama i uslovima, usvojili ste neke stvari svako u svojoj porodici (a verovatno i tu ima i sličnosti, kao i razlika) izgradili se i stvorili svoje filozofije i poglede na svet.

Kroz sve u čemu se slažete, jer imate o tome iste stavove i mišljenja, može vam se desiti da se grubo sudarite sa nečim što uopšte niste očekivali i što niste znali o svom partneru – on možda ima nacionalističke ili rasističke, ili verske predrasude, možda je njegova velikodušnost ograničena samo na najuži krug osoba od poverenja, možda beskrajno okleva i teško donosi odluke, možda se ponaša kukavički u situacijama u kojima ti misliš da bi trebalo da bude neustrašiv i da ima nesalomiv stav, možda je zadrt i krut po nekim pitanjima u kojima si ti fleksibilna i otvorena – i ovde postoji milion mogućnosti i stvari koje nije lako prihvatiti. Dva tela, a jedno biće – zvuči jako romantično i dirljivo, ali realnost ne funkcioniše tako.

Editors choice