Nakon spektakularne revije u Njujorku, na kojoj je dugo očekivana BALMAIN X H&M kolekcija premijerno prikazana, Beograd je sinoć bio centar glamura, sjaja i ekstravagancije, a H&M radnja u Knez Mihailovoj ulici omiljena destinacija svih ljubitelja mode.

HM Balmain 01 Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

Više od dvesta zvanica uživalo je u prijatnoj atmosferi i imalo priliku da među prvima kupi komade iz ove ekskluzivne kolekcije. Među brojnim poznatim licima našli su se Ana Stanić, Marija Šerifović, Marija Tarlać, Danijel Pavlović, Boško Jakovljević, Luna Lu, ali su ipak najveću pažnju privukle zvezde večeri – istaknuti muzičar Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, mlada pevačica Nikolija Jovanović, Anastasija Ražnatović, kao i reprezentativac Srbije i prvotimac Fudbalskog kluba Partizan Andrija Živković, koji su poneli za njih specijalno odabrane odevne kombinacije iz ove kolekcije.

HM Balmain Zeljko i Jovana Joksimovic Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

“Meni se dopala kolekcija, mislim da je Olivijer Rustejn uradio sjajnu stvar. Volim što je u Beograd svega nekoliko dana posle Njujorka stigla kolekcija o kojoj priča ceo svet“, rekao je Željko Joksimović. Ni njegova lepša polovina, Jovana Joksimović, nije krila oduševljenje. “Ovo je najbolji način da se visoka moda učini dostupnom svima. Ne postoji komad koji bih izdvojila kao najlepši, cela kolekcija mi se dopala, veoma je elegantna i moderna“, izjavila je Jovana.

“Balmain X H&M kolekcija predstavlja urbanu, modernu, hrabru i zavodljivu, a istovremeno nežnu i ženstvenu stranu ličnosti, što mi se veoma dopada“, podelila je utiske Anastasija Ražnatović.

HM Balmain Anastasija Raznatovic Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

“Balmain pleni i sjajno je što se H&M odlučio za saradnju sa ovom modnom kućom. Izuzetno volim kožu, zlatne i svetlucave detalje i glomazne aksesoare, zbog čega mi se kolekcija posebno dopada i ono što je najvažnije, nosiva je u različitim prilikama“, kroz osmeh rekla je Nikolija.

HM Balmain Nikolija Jovanovic Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

“Čast mi je što su svetski mediji prepoznali moj talenat u fudbalu i vrhunske rezultate, što je uticalo na to i da me H&M uvrsti među poznate ličnosti koje će predstavljati Balmain X H&M kolekciju u Srbiji. Vrhunski kvalitet u svim segmentima, sportu i privatnom životu, je ono čemu uvek težim“, rekao je talentovani fudbaler Partizana i reprezentacije, Andrija Živković.

HM Balmain Andrija Zivkovic Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

Idejni tvorac Balmain x H&M kolekcije je mladi francuski dizajner Olivijer Rustejn koji je na jedinstven način u saradnji sa brendom H&M objedinio glamur, moć i raskoš. #HMBALMAINATION pokret osvojio je ceo svet, a učiniće da se neponovljiva moda od koje zastaje dah vrati na velika vrata i na ulice naše zemlje.

HM Balmain 02 Stazama sjaja, zlata i ekstravagancije kolekcija Balmain x H&M stigla u Srbiju

Kolekcija Balmain x H&M će od 5. novembra biti dostupna u 250 radnji širom sveta, kao i preko Interneta, a u Beogradu u H&M radnji na adresi Knez Mihailova 14-16.

Comments