Možda ne mislite da se baš jako spretno nosite sa životom i nemate osećaj da ste uspešni, čini vam se da drugima bolje ide i da su više postigli. Ali ako prestanete da se upoređujete sa drugima i uporedite sebe sada sa sobom iz ranijih perioda, videćete da ste ipak stekli nešto mudrosti i da vam ide bolje nego ranije. Možda to ne zadovoljava vaše ambicije, ili verujete da bi trebalo da budete ambiciozniji, ali možda bi trebalo da se malo opustite i da odate sebi priznanje za sve što ste do sada uradili i postigli.

Imate stabilnu vezu ili ste zadovoljni svojim solo statusom

To zapravo znači da ste ostvarili stabilnu vezu sa najvažnijom osobom u svom životu – sa sobom. Nemate nerealna očekivanja, znate šta je za vas, šta tražite u odnosu i koliko možete da tolerišete. Drama i razočaranja su iza vas, zato što ljubav više nije bajka koju nikako da ostvarite, nego realnost vašeg života. Koga volite? Partnera, porodicu, prijatelje, decu, kućne ljubimce? Ljude i prirodu? Kad volite sebe, svoju ljubav možete da proširite na svakog i sve oko sebe.

Posao vas ispunjava

Dobri ste u svom poslu, snalazite se u gužvi, korektno sarađujete i sa onim kolegama koje vam nisu baš simpatične, osećate se korisno, čak i ako niste adekvatno plaćeni.

Znaci da ste stekli nešto mudrosti u životu Znaci da ste stekli nešto mudrosti u životu
Comments