Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Ešli Madekvi (Ashley Madekwe) poznata je po jednoj od sporednih uloga u seriji “Osveta” (Revenge). No, ovoj britanskoj glumici sa losanđeleskom adresom možda bolje leži moda. Inspiraciju za “Stil dana” našli smo na stranicama njenog bloga “Ring My Bell”.

slika16 Stil dana: Ashley Madekwe

Ešli je sigurno jedna od popularnijih modnih blogerica

Ešli vjerno prati modne trendove, pa je tako za boju svojih skinny traperica odabrala upravo trenutno najpopularniju mint nijansu. Kada krenete u kupovinu, obavezno nabavite bar jedan komad u ovoj nijansi!

slika25 Stil dana: Ashley Madekwe

Mint džins modni je imperativ

O traper košulji, ako ste nas redovno pratili, već je sve rečeno. Podsjećamo vas da nećete pogriješiti sa izblijedjelim modelom, blago strukiranim i kraćih rukava.

slika35 Stil dana: Ashley Madekwe

Još nemate traper košulju?

Ešli nosi bež salonke otvorenih prstiju s potpisom Steve Madden. Slične, baš u ovoj nijansi, najbolji su izbor za ovu kombinaciju.

slika45 Stil dana: Ashley Madekwe

Umjesto crnih – odaberite bež

Torba neka bude u ženstvenoj nijansi, od ljubičaste pa do jarke pink. Odaberite trendi model s lancem.

slika55 Stil dana: Ashley Madekwe

Hlačama u nježnoj nijansi najbolje pristaje torba efektne nijanse

Izvor naslovne i prve fotografije: blog “Ring My Bell”


Andrea Kljajić između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments