Osim što je prirodno prelijepa, Šeril Kol (Cheryl Cole) krasi i istančan modni ukus, bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili dnevnim izdanjima. Danas smo izabrali jednu pravu ljetnu kombinaciju koja će vam se sigurno svidjeti!

Košulja kariranog uzorka i laganog materijala već par sezona vraća se kao modni imperativ. Iako kombinacije s ovom košuljom opisuju kao dio country stila, ovisnice o modi uspjele su joj dati svoj osobni pečat i dodati je svojim provjerenim kombinacijama. Dezena i krojeva je mnogo, a najdraže su nam one blago strukirane.

PicMonkey Collage5 Stil dana: Cheryl Cole

Odaberite boje i kroj prema svojoj želji

Slično kao i za kariranu košulju, vrijedi sve i za ljetne šortseve. Što kraći – to bolji! Dolaze u obzir svi od džinsa, dakle, od izblijedjelog trapera, pa sve do tamnog i pocijepanog modela.

PicMonkey Collage22 Stil dana: Cheryl Cole

Šorts je zamijenio mini suknju na modnom tronu

Ipak, najsličniju kombinaciju ovoj Šerilinoj postići ćete kariranom košuljom koja je blago strukirana, a na njoj prevladava nježna ružičasta. Također, Šeril je odabrala šorts sa tankim sivo-bijelim prugicama.

PicMonkey Collage31 Stil dana: Cheryl Cole

Karirani uzorak slaže se i sa prugama

Nemojte puno razmišljati što obuti, jer nema greške ni sa visokim sandalama, niti sa tenisicama, pa čak i ljetnim čizmama. Sunčane naočale na glavu, a kremu za sunčanje u veliku torbu, koja nikako ne smije biti u crnoj boji!

cheryl cole check shirt shorts4 Stil dana: Cheryl Cole

Torba neka bude što veća, ali nikako crna

Istaknite obraze ružičastim rumenilom, usne sjajilom i nokte nekom jarkom nijansom u boji košulje!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments