Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Eva Longorija (Eva Longoria) zaista je žena sa stilom. Osim što suvereno vlada crvenim tepihom, ni Evine dnevne kombinacije ne prolaze nezapaženo. Eva jednostavno ne propušta da iskoristi svaku priliku kako bi istaknula svoj seksipil.

slika125 Stil dana: Eva Longoria

Seksipilna Eva

Danas smo za vas odabrali kombinaciju koja je idealan spoj nježnih ženstvenih boja i uskih seksi krojeva. Za početak, nabavite kožni šorts neutralne nijanse.

slika220 Stil dana: Eva Longoria

Kožni šorts neutralne nijanse idealno pristaje tamnoputim djevojkama

Oštru kožu stilski ujednačite gornjim dijelom od čipke, također u nježnoj boji. Neka taj gornji dio ništa ne otkriva osim možda mrvice kože koja se nazire ispod čipke.

slika318 Stil dana: Eva Longoria

Gornji dio neka je što nježniji

Ovakva kombinacija ne trpi ravnu obuću, stoga, što veće potpetice – to bolje. I cipele trebaju pratiti boje kombinacije. Neslaganje nijansi nije greška.

slika417 Stil dana: Eva Longoria

Visoke potpetice ovih boja već dvije sezone vladaju modom

Za kraj, posvetite dodatnu pažnju vašem make-upu. Čuda čini dobra podloga, istaknuti obrazi i oči koje, kao što to rade holivudske zvijezde, možete sakriti ispod klasičnih sunčanih naočala.

SLIKA5 Stil dana: Eva Longoria

Avijatičarke su idealan izbor


Andrea Kljajić između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments