Do sada smo obožavali njenu kosu i savršene kalifornijske pramenove, a u zadnje vrijeme želimo se i oblačiti poput nje! Otkad ima novog dečka, Dženifer (Jennifer Aniston) je postala kraljica ležernog stila kakav možete i vi imati, i to svaki dan!

fp 4113477 aniston jennifer Stil dana: Jennifer Aniston

Džen izgleda bolje nego ikada, i to u četrdesetima!

Ako pogledate gornju kombinaciju, sigurno ćete pomisliti kako nema ništa lakše za iskombinirati od traperica i obične majice! U pravu ste! Evo kako da kombinaciju malo začinimo!

Počnimo od traperica. Ne morate kupovati nove, dovoljno je da starima date novi izgled, kao da su previše puta nošene i kao da ste ih našle na dnu ormara. Igrajte se škarama, duljinom i neka budu barem pola broja veće!

PicMonkey Collage Stil dana: Jennifer Aniston

Popularani boyfriend model traperica

Što gore? Ponovno – ništa lakše! Za ovaj pomalo rokerski izgled kakav nosi Džen, odličan izbor bit će obična majica na pruge!

3048J795 1000 1 Stil dana: Jennifer Aniston

Jednostavna, obična, a neophodna!

Ako se želite, poput Džen, potpuno uživiti u rokerski izgled, nabacite gore kožnu jaknu i začinite izgled detaljem poput neobičnog šešira.

12 frankie black 1 Stil dana: Jennifer Aniston

Za najhrabrije

Šarolika lepeza obuće stoji vam na raspolaganju.

ankle boot Stil dana: Jennifer Aniston

Čizmice do gležnja za elegantnije izdanje...

 

PM09CK1Y Stil dana: Jennifer Aniston

...ili obične bijele tenisice za sportski izgled

Kakav god dojam odaberete ostaviti, ne zaboravite na detalje!

1588 9 Stil dana: Jennifer Aniston

Obavezne su retro sunčane naočale!

gucci brown leather belt Stil dana: Jennifer Aniston

Ako baš morate dodati još, može i kožni remen!

Mi ćemo vam ipak preporučiti najjednostavniju varijantu: traperice, majica i tenisice, uz pogled skriven iza sunčanih naočala!

Hrabrije djevojke koje se usude staviti šeširić i iznijeti kombinaciju na visokoj potpetici očekujemo na stranicama najpopularnijih modnih blogova!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments