Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Kristin Kavaljari (Kristen Cavallari) poznata je po svojoj ulozi u reality show-u “The Hills”. Buduća mama odavno je na meti fotografa. Naime, Kristin krasi istančan modni ukus. Danas smo za vas odabrali laganu ljetnu kombinaciju koju će sve trudnice odmah zavoljeti!

slika15 Stil dana: Kristin Cavallari

Stilizirana i u visokoj trudnoći

Tko bi samo odolio boho stilu za kojim se povela i Kristin? Do nedavno Kristin nije izlazila iz uskih suknjica i visokih peta, a otkad čeka dijete, uskočila je u nešto ležernije kombinacije. Maksi haljine hvalimo i dalje, a jako nam se sviđaju bijele, prozračne, dugačke do poda.

slika24 Stil dana: Kristin Cavallari

Boho maksi haljina svidjet će vam se i sa dezenom i bez

Imate opravdanje da zaboravite na previsoke i često bolne potpetice. Moderne japanke ili bilo kakve ravne sandale pravi su izbor uz ovu haljinu.

slika34 Stil dana: Kristin Cavallari

Osjećajte se kao da ste bose

Jakne od džinsa zadnjih sezona nosimo što kraće, kao da su ih dizajnirali za naše ljetne haljine.

slika44 Stil dana: Kristin Cavallari

Traper jakna najvažniji je dio ove kombinacije

Uz haljinu, jaknu i japanke pristaju vam sve ljetne torbe koje nađete u svojoj osobonoj kolekciji, sve sunčane naočale i bilo kakav nakit. Ako vam se ovaj stil i ovakve haljine posebno sviđaju, nemojte ih se odreći ni u večernjim prilikama. Pogledajte kako je svoju boho haljinu iskombinirala tada također trudna, Džesika Alba (Jessica Alba).

slika54 Stil dana: Kristin Cavallari

Džesika u maksi haljini na crvenom tepihu


Andrea Kljajić, između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments