Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Lejton Mister (Leighton Meester) pojavila se 2009. godine na jednoj dodjeli nagrada u preslatkoj vintage haljini kakve i dalje ne izlaze iz mode. Riječ je o komadu iz kolekcije Louis Vuitton, a mi ćemo vam pokazati kako da izgledate slično, ali sa upola manje troškova.

slika126 Stil dana: Leighton Meester

Mlada glumica u romantičnom ženstvenom izdanju

Za početak, odaberite haljinu. Neka uzorak bude što više retro, onakav kakav bi birala i vaša mama. Svejedno je odaberete li pruge ili točkice, ostale detalje jednako ćete slagati uz oba modela. Haljina neka je što kraća, po mogućnosti da prati liniju vašeg tijela, da se ženstveno širi i neka odiše glamurom pedesetih.

slika221 Stil dana: Leighton Meester

Ženstvena vintage haljina ne izlazi iz mode

Haljina koja mora biti u baznim bojama poput crne, tamnoplave i sive najbolje će se kombinirati uz crvene cipelice. Odaberite visoke pete i istaknite vitke gležnjeve.

slika319 Stil dana: Leighton Meester

Ovakva haljina obožava crvene detalje

Sada je sve na vama i ovisi o prilici u kojoj ćete ponijeti ovu haljinu. Prema dobu dana slažite i maleni clutch, naušnice i narukvice. Ipak, ne zaboravite na crvene nokte!

slika421 Stil dana: Leighton Meester

Detalji su ključ kombinacije

Dakle, retro je uvijek in!


Andrea Kljajić između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments