Tko može biti bolja modna inspiracija nego jedna od najmodernijih žena svijeta – Olivija Palermo (Olivia Palermo)?

Sve što Olivija nosi – želimo i mi, a ako želite izgledati baš kao ona, uvjeravamo vas da nema ništa lakše! Na Tjednu mode u Parizu, Olivija je nosila prekrasnu cvjetnu haljinicu brenda Zara i ljubičaste salonke Charlotte Olympia. Kao najljepši dodatak izabrala je ogrlicu LuLu Frost Mesh Brooch i neobičnu ljubičastu pernatu torbu.

72fea0d16e7ebd9d olivia palermo at paris fashion week Stil dana: Olivia Palermo

Slatka proljetna kombinacija koju želimo u svom ormaru

Da bi posudili njezin stil, treba vam upečatljiva mala haljinica koja laska vašoj figuri. Obavezan je cvjetni uzorak, a za dužinu vrijedi ono da je kraće, bolje. Neka noge budu u centru pažnje i istaknu salonke. Odaberite salonke visoke pete u upečatljivoj boji koja će se idealno stopiti sa cvjetnim motivom.

Charlotte Olympia Paloma satin platform pumps2 Stil dana: Olivia Palermo

Olivija je izabrala ljubičaste, vi budite slobodni izabrati zelene, crvene ili plave

Za ovakvu haljinicu nećete morati izdvojiti puno novca. Baš kao što je Olivija posegnula za modelom Zara, i dokazala da skupocjena haljina s potpisom često ne znači puno, i vi odaberite jeftini model iz proljetnih i ljetnih kolekcija. Predlažemo brend Zara ili pak H&M čije trgovine vrve ovim uzorkom.

womens miryam floral 258282 75535 zoom Stil dana: Olivia Palermo

Ovakve haljinice dostupne su svuda, ne koštaju mnogo, a vrijedan su komad vaše garderobe

Kad odaberete haljinicu, sve ostalo ide lako. O vašem osobnom stilu ovisi i završni pečat kombinacije. Možete boju cipela prilagoditi bojama uzoraka haljine, a neće biti pogreška i ako odaberete neku kontrastnu boju. Slično vrijedi i za torbu. Odaberite neku neobičnu koja će kombinaciji dati dodatni hippie izričaj.

Olivia Palermo Stil dana: Olivia Palermo

Olivija je odabrala pernatu torbu u nježnoj lila nijansi kakvu ima i na haljini, a koja malo odudara od boje salonki

Zadnje što vam ostaje je nakit. Mi kažemo – neka bude zlato! Ukrasite gole ruke svežnjem narukvica, ili odaberite dugačku zlatnu ogrlicu. Ni male zlatne naušnice neće biti višak. Naravno, ne  treba vam pravo zlato. Odlične imitacije naći ćete i u komadima bižuterije povoljnim za svačiji džep.

Gold bracelet Stil dana: Olivia Palermo

Nanižite narukvice!

Za kraj, pitate se kako ćete se našminkati i kakvu frizuru odabrati? Ništa lakše! Nasjajite usne voćnim sjajilima u bojama ljeta, nalakirajte nokte u boji salonki, a oči istaknite gustom maskarom. Kosa neka je samo zdrava i njegovana!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments