Proljeće i ljeto sigurno su najdraža godišnja doba u modnom svijetu. Boje pršte na sve strane, nose se lagani krojevi, a kombinirati garderobu nikad nije bilo lakše.

Danas nam je kao inspiracija za proljetni izgled poslužila mlada glumica Rejčel Bilson (Rachel Bilson) poznata po svom istančanom modnom ukusu. Rejčel sigurno spada među street chic ikone današnjice.

rbilson Stil dana: Rachel Bilson

Idealna proljetna kombinacija

Kako se proljetno vrijeme često poigrava s nama, ne spremajte u kutuje blejzere i jakne, samo im promijenite boju. Crne blejzere ostavite jeseni, a ovog proljeća nagradite se jednim u jarkoj boji.

165956 Stil dana: Rachel Bilson

U neobičnom narančastom blejzeru bit ćete zapažene

Nemojte dopustiti da ovog proljeća ne nosite bar jednu haljinu u neutralnoj nude nijansi. Haljinu takve boje nemojte kombinirati sa crnom, već dodajte komade u kontrastnim bojama.

marta dress beige Stil dana: Rachel Bilson

Haljina ovakve boje obožava dodatke u jarkim bojama

Kada imate bazu, detalji se kombiniraju sami od sebe. Za šetnju gradom potrebna vam je velika i praktična torba. Ne mora to biti model Chanel kakav nosi Rejčel, izaberite bilo kakav nemarkirani model na lancu.

1286959672 58993900 Stil dana: Rachel Bilson

Praktična, lijepa, moderna

Obuća neka je udobna. Nikako ne posežite za visokim petama u dnevnoj šetnji gradom. Kosu raspustite ili skupite u lagani rep. Oči ne morate previše naglašavati, već sakrijte pogled iza retro sunčanih naočala.

vintage05 1108 Stil dana: Rachel Bilson

Sakrijte pogled i odaberite retro model

Sigurni smo, s ovim odabirom nema pogreške, a ulicama će prošetati prava moderna djevojka!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments