Iako je tokom 2010. godine tvrdila da brend Jimmy Choo nije na prodaju, Tamara Melon (Tamara Mellon), jedna od najuspešnijih i najbogatijih žena modne industrije, ipak je odlučila da može da se rastane od svog čeda za tričavih 525,5 miliona funti. Prodavši poznati brend luksuznih cipela kompaniji Labelux, Tamara je pre više od pola godine napustila modnu kuću i na neko vreme nestala sa radara.

Slika 1 Godine joj nista ne mogu Stil moćnih ljudi: TV drama Tamare Mellon

Godine joj ništa ne mogu

Međutim, trebalo je da pretpostavimo da njen nestanak neće potrajati s obzirom na to da je prethodnih petnaest godina provela gradeći jedan od najpoznatijih svetskih brendova i da sada više ne bi ni umela da se povuče. Svi su očekivali da će se Tamara vratiti modi ili da će možda osnovati konkurentsku kuću koja će biti pravi rival njenoj bivšoj kompaniji, ali je ona izabrala da krene u sasvim drugom pravcu.

Slika 2 Ekscentric na i impulsivna Stil moćnih ljudi: TV drama Tamare Mellon

Ekscentrična i impulsivna

Tamara je nedavno dobila neodoljivu ponudu od producenta filma “Okeanovih 11” (Ocean’s Eleven), Džerija Vajntrauba (Jerry Weintraub) da radi na snimanju televizijske emisije koja bi prikazala njen život uzduž i popreko. Kako kaže, bilo bi to nešto slično popularnoj seriji “Seks i grad” (Sex and the City), s tim što bi sve bilo zasnovano na istinitim pričama iz njenog života i ništa ne bi bilo izmišljeno za potrebe emisije. “Moj život je oduvek bio pun mode i drame, uspona i padova, to je ono što je Džeri zamislio”, kaže Tamara za britanski tabloid “Daily Mail”.

Slika 3 Tamara voli da bude u centru paz nje Stil moćnih ljudi: TV drama Tamare Mellon

Tamara voli da bude u centru pažnje

Iako se i dalje ne znaju detalji u vezi sa emitovanjem emisije o Tamari Melon, može da se pretpostavi da će producenti imati više nego dovoljno materijala. Tamara je od rane mladosti poznata po ekscentričnosti i ispadima koji su često dospevali u javnost i punili stranice britanskih i svetskih tabloida. Za nju bi se moglo reći da je jedna od onih žena koje ne podnose kad ne dobiju ili ne ostvare ono što su zacrtale. Prilično je svojeglava i impulsivna, što je na kraju i rezultiralo napuštanjem brenda u koji je godinama ulagala trud i ideje. Ni emotivni, a ni porodični život joj nije išao kao po loju tako da će se i tu naći materijala za dobru TV dramu da ljudi vide kako i bogati plaču.

Slika 4 Tamara najvis e voli leopard print Stil moćnih ljudi: TV drama Tamare Mellon

Tamara najviše voli leopard print

Šalu na stranu, Tamara Melon je poslednjih godina prošla kroz pakao sudeći se sa sopstvenom majkom oko pet miliona funti vrednog Jimmy Choo kapitala koji je njena majka prisvojila i “greškom” uplatila u privatni, porodični fond. Da stvar bude još komplikovanija, Tamara tvrdi da joj je majka to uradila iz ljubomore i da novac nije njen glavni motiv. Upravo zato je otpisala majku za sva vremena tvrdeći da je to što je pokušala da uradi neoprostivo. Ipak, sreća u nesreći je da se sudski postupak završio dobro po Tamaru, dodavši njenom basnoslovnom bogatstvu još šest miliona funti.

Očekuje se da će bivšu kraljicu cipela, jedan ovakav šou defintivno proslaviti i prikazati u nekom drugačijem svetlu. Sigurna u sebe, Tamara veruje da će emisija da bude uspešna i da će joj omogućiti da se oproba u drugim, uzbudljivijim vodama.

Slika 5 Sve moz e lepo da izgleda uz dobre cipele Stil moćnih ljudi: TV drama Tamare Mellon

Sve može lepo da izgleda uz dobre cipele

Prethodne tekstove iz serijala “Stil moćnih ljudi” možete pročitati ovde.


Maša Lopičić je diplomirani filolog i novinar. Ljubitelj knjiga, filmova, pasa i visečasovnog kafenisanja s prijateljima. Vizionar i večiti borac protiv vetrenjača i nepravde.

Comments