Tačno je – Megan Markl i princ Hari postaće roditelji u proleće 2019. godine!

Za trudnoću vojvotkinje od Saseksa se saznalo dok je kraljevski bar poravio u Sidneju, Australiji, u okviru svoje regularne #royal ture po svetu. Kensington palata je potvrdila lepe vesti naglasivši da neće biti promena u već skovanim planovima za posetu drugim gradovima u Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu.

O Meganinoj trudnoći je počelo da se spekuliše nešto ranije kada je lepa glumica uradila nekoliko “sumnjivih” stvari – nije mogla da se popne na Sidnejski most kako je planirano, tokom venčanja princeze Evgenije i Džeka Bruksbanga ceo dan nije skidala udoban Givenchy kaput, dok tokom posete Dablinu nije ni okusila šampanjac kojim je morala da nazdravi. Ah da, kada su je paparaci uslikali na aerodromu u Sidneju, fasciklama je sakrivala stomak!

Ovo je Meganino prvo dete i, kako prenose mediji, njena majka je odušeljena što će dobiti unuka. U zvaničnom saopštenju Kensington palate se navodi da je kraljevski par jako zahvalan na podršci koju je dobio od ljudi širom sveta, počevši od njihovog venčanja u maju pa sve do danas, kada objavljuju ove srećne vesti.

Čestitamo!

Izvor fotografija: instagram.com/instylemag

Ivana

Comments