Žene mogu biti okrutne i često muškarcima rade vrlo surove stvari. Uprkos tome što su žene lepši i nežniji pol, kada je reč o vezama, ponekad mogu da budu vrlo neprijatne i izazovu još neprijatniju situaciju. Prema raznim istraživanjima, žene misle da su ponašanja koja slede sasvim opravdana, bez obzira na to da li se igraju emocijama muškarca, ili pak egom.

Slede najokrutnije stvari koje žene čine muškarcima.

Flertuju da bi izazvale ljubomoru

Možda se ona oseća kao da je ne cenite dovoljno, možda ste upravo imali ozbiljnu svađu, a možda samo uživa u vašem mučeničkom pogledu. Razlog, doduše, nije ni bitan. Devojke koje flertuju sa drugim momcima ispred svojih momaka nezrele su i manipulativne.

Uskraćuju seks

Za većinu muškaraca seks je podjednako važan kao disanje. Uskraćivanje seksa kako bi žena nešto dobila ili eventualno kaznila svog muškarca jeste vrlo, vrlo okrutno, iako je efikasno.

Testiraju svoje momke

Spremate se za izlazak sa društvom, devojka vas poziva i traži od vas da promenite svoje planove i umesto izlaska odete kod nje. Ona nema neki poseban razlog za to, jednostavno morate da dođete. Zna da ste dogovorili izlazak sa društvom, ali zar je to uopšte važno? Ovaj zahtev obično ide u pratnji sa “Ako me stvarno voliš…”. Ako ne odete kod nje, računajte da je to propalo. Ova vrsta testiranja zaista je okrutna i jadna.

Kritikuju svoje muškarce u javnosti

Sigurno ste primetili rastući trend u televizijskim emisijama i reklamama. Muškarci su nespretni idioti, a njihove devojke i žene inteligentne i besprekorne. Ovo dodatno doprinosi ženama koje ponižavaju muškarce u javnosti. Masa to prihvata sa osmehom (čitaj: gađenjem), žena misli da je duhovita, a muškarac bi je najradije zapalio.

Koriste fizičko nasilje

Muškarci su vaspitavani da ne smeju da dignu ruku na ženu. To je jedno veliko NE! Naravno, u svakom žitu ima kukolja. Nažalost, postoje okrutne žene koje koriste ovaj aspekt ličnosti muškarca da bi stekle moć nad njim. U glavama nekih žena savršeno je prihvatljivo zavaliti muškarcu šamarčinu ako on kaže nešto što joj smeta. Znajući da joj on nikada ne bi uzvratio, ovaj tip žena oseća da može da nanese fizičku bol, a da ne misli na posledice. Mala je verovatnoća da će se muškarac požaliti nekome da je dobio šamar, jer će biti protumačen kao slab i patetičan.

Emocionalno manipulišu muškarcima

Muškarac ne voli da vidi ženu kako plače, to je činjenica. Neke žene iskoristiće ovu činjenicu da bi dobile ono što žele. U principu, žene su emotivnije od muškaraca, i nekoliko fino nameštenih suzica nateraće muškarca da ipak bude kako ona kaže.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments