Na blogu “Fashion by M&M” možete pratiti lepe bliznakinje Milicu i Mariju: mlade, nasmejane, pune života i nade, slobodne i spremne na kompromis, ponekad luckaste, ali veoma posvećene. Od modnih marki izdvajaju D&G i Burberry. Dragi su im i Zara, H&M, kao i  druge marke tog nivoa.

Mim1 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Moderne bliznakinje Milica i Marija

mim2 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Pratite ih na fashionbymim.blogspot.com

Autorka bloga “Fashion Affairs” Mina Božović blog koristi kao zanimaciju kojom ispunjava slobodno vreme. Uglavnom piše o ženama koje su pomerile granice, zanimljivim kampanjama, arhitekturi, a ono najzanimljivije jesu, naravno, odevne kombinacije. Smatra da ima mnogo dobrih dizajnera, te joj je teško opredeliti se za samo jednog.

MB Street Style: Crnogorske modne blogerke

Minu ćete naći na mina-fashionaffairs.blogspot.com

MB1 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Crnogorska Kjara

Valentina Krstović na blogu “My Point of View” piše o putovanjima, stilu, hrani, te objavljuje i brojne intervjue sa poznatim licima. Oblači se u skladu sa raspoloženjem, nevezano za određeni stil. Inspiraciju pronalazi u ljudima i svom okruženju. Među dizajnerima izdvaja Roksandu Ilinčić, dok privatno nosi Guess, Zaru, Mango, H&M… Kao modne uzore navodi Oliviju Palermo (Olivia Palermo) i Loren Konrad (Lauren Conrad).

slika112 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Valentina & tspots.blogspot.com

slika210 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Opuštena dnevna varijanta uz animal-print

Kao u svim aspektima života, tako i u odevanju, Sabina Botica uvek teži odmerenosti, skladu i praktičnosti. Ne voli eksperimentisanje, mešanje različitih stilova i slepo praćenje trendova. Prednost daje krojevima i bojama koje joj najbolje stoje. Boje moraju biti neutralne, a dodatno ih obogati dodatkom jarke upečatljive boje. Ne može da odoli printu i statement ogrlicama. Jedino u čemu preteruje jeste kupovina, o čemu govori naslov bloga “I shopped till I dropped”. Omiljene marke: H&M, Zara, Stradivarius.

slika121 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Sabinu ćete naći na i-shopped-till-i-dropped.blogspot.com

slika131 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Najviše voli da kombinuje neutralne boje

Plavokosa ruskinja Nasiba Adilova, trenutno nastanjena u Crnoj Gori, piše blog “Sweet Disposition”. Svakodnevno izveštava o svojim putovanjima širom sveta, što začini slikama svojih znalački uklopljenih odevnih kombinacija. Najvrednija stvar u njenom garderoberu jeste mamina kožna jakna iz studentskih dana. Voli svaki komad kreatorke Izabel Maran (Isabel Marant), a opsednuta je nakitom Marni. Divi se stilu Dite fon Tiz (Dita Von Tees) i eleganciji princeze Ranije od Jordana (Rania of Jordan).

NA Street Style: Crnogorske modne blogerke

Nasiba & sweetdispositionblog.com

NA2 Street Style: Crnogorske modne blogerke

Jednostavna elegancija


Valentina Krstović dolazi iz Tivta, autorka je bloga “My point of view“. Učenica, blogerka, veliki sanjar, a pre svega zaljubljenik u život.

Comments