Kroz zabavne strip – crteže i komentare Sare Andersen, možete da vidite kako se veza menja od početnog stanja zaljubljenosti, kada nam je stalo da se prikažemo u najboljem svetlu, do opuštanja u intimnosti nakon nekog vremena, kada više ne razmišljamo da treba da osvajamo partnera i kada očekujemo da nas prihvata takve kakve smo. Simpatično, smešno i uglavnom, neprijatno istinito.

Pripreme za sastanak

Ah, kako je ovo poznato! Ako nam je inače u kupatilu dovoljno pola sata da se sredimo rutinski, kad se spremamo za susret sa novim dragim, trebaće nam više puta po pola sata. Nije dovoljno samo jednom prezujati mašinicom za depilaciju, ili brijačem, nego radimo temeljno, dok sve ne bude glatko na dodir. A to je samo ono što imamo da obavimo u kadi. A gde je šminka, frizura, mazanje celog tela, manikir i pedikir? Zato nije ni čudo što se tako lako opustimo kad prođe dovoljno vremena. Koja žena ima toliko vremena za provođenje u kupatilu? Samo ona, koja je tek ušla u vezu, pa je puna entuzijazma.

pripreme Strip Sare Andersen: Kako se veza MENJA vremenom

Zajedničko spavanje

U početku veze zajedničko spavanje je suviše uzbudljivo da bismo se uopšte naspavale. Zato je maženje, privijanje i grljenje izuzetno i vredno neprospavanih noći. A kad smo već osvojili teritoriju, onda više volimo da se okrenemo i leđima priljubimo uz partnera… Osim ako najviše volimo da se urolamo kao palačinka. Rešenje uopšte nije romantično, ali je vrlo praktično – dva jastuka i dva pokrivača i dovoljno veliki krevet.

spavanje Strip Sare Andersen: Kako se veza MENJA vremenom
Comments