Izlazak na večeru

Prvi put ume da bude čudno i nategnuto. Izađemo na neko otmeno mesto i naručimo listić salate i maslinku – od toga nam se sigurno neće pokvariti šminka i naduti stomak, a verovatno nam uopšte i nije do jela. Što se bolje poznajemo, sve smo opušteniji i na ovom polju – hrana je još jedno uživanje koje možemo da podelimo s partnerom. I posle nekog vremena, više nas nije sramota što možemo da pojedemo više nego on.

hrana Strip Sare Andersen: Kako se veza MENJA vremenom

Zajednički jezik

Kao što bliznci često govore nekim jezikom koji samo oni razumeju i to do nekog uzrasta, kad roditelji već počnu da se brinu, tako se i komunikacija među partnerima u prisnoj i posvećenoj vezi često razvija u zajednički jezik – na zabrinjavajući način. Prosto gugučete i zvučite totalno retardirano, a onome ko vas sluša, pripada muka. A mislili ste da je to baš micastoooo!

jezik Strip Sare Andersen: Kako se veza MENJA vremenom

Detaljna iskrenost

U početku veze vam je bilo neprijatno da uopšte izjavite da imate menstruaciju i dobro ste pazili da upotrebljene uloške umotate i bacite, da ga ne traumirate. I da li on zaista, posle par godina veze mora da bude upućen u količinu, viskoznost i kvalitet vaše mesečnice? Izgleda da mora. Jadan.

iskrenost Strip Sare Andersen: Kako se veza MENJA vremenom
Comments