Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.

Ne, ne, ne mislim ljubav prema sisama. Nema šta da mislim, to se podrazumeva. Mislim, sise, ljudi! Ono izvorno. Sise – izvor hrane i osećanja sigurnosti. Ako niste sisali sise, sto posto imate traumu iz detinjstva, samo ne znate. I pitate se zašto ste stalno gladni ljubavi, zašto ste oralno-pasivno-agresivni i uopšte, nedojebani? Opet, ako ste presisali, verovatno imate drugu vrstu problema, pa ste načisto zavisni od ljubavi i davite sve oko sebe preteranom ljubavlju, ne bi li vam uzvratili bar malo uložene energije. Ili su vas prerano odbili od sise (kad ste majci pokušali da odgrizete bradavicu), pa su sve sise ovog sveta neprijateljski elementi, izdajice nedostojne poverenja.

Nesrećna ljubav? Čežnja za sisom. Površni odnosi, donžuanstvo i promiskuitet, da ne kažem kurvarluk? Nedostižna sisa. Anoreksija? Osveta surovoj sisi. Gojaznost? Ne nasisali se nikad!

Mogu ja da ređam ovako do prekosutra, posisala sam populističku psihologiju sa majčinom flašicom, takoreći. Ne pričam ništa napamet. Nema kod mene ono, kao, svi ste vi kurac na biciklu, samo sam ja bicikl lično. Pa niste vi sisali vesla! Držim banku samo zato što sam se nasisala koječega i definitvno shvatila da je sisa zakon.

Sisa nadilazi paritet vagina – penis. U ljubavnim odnosima, kad preturimo preko glave sav taj seks i kad se nađemo goli u magli primitivnih osećanja, jedino stvarno utešno je zagrljaj. Unutar zagrljaja su sise, a ispod sisa kuca srce. Velike i meke, male i šiljate, ugušiteljski spojene ili crnački razdvojene, sise služe da na njih privijete nekog ili nešto što volite. Sise sa mlekom u telo bebe štrcaju neprerađene emocije. Zaista se gomila govana posisa sa majčinim mlekom! Sve od čega se ljubav sastoji – i strahovi, i nesigurnost, i ljubomora, i zasićenost, i radost, i smeh, i mir, i strast, i sloboda, i ograničenja.

Ali budući da su bušne i stvorene da iz njih izliva, sise nikada ne gube sposobnost kanalisanja sirovih emocija. One to stalno rade. Kad god nekog zagrlite. Kao i kad prekrstite ruke preko grudi. I kad ih isturite poput oružja i krenete u boj. I kad se pogrbite nad njima u strahu i nemoći.

Sise su manifestovana ženska emotivna snaga i nadmoć u odnosu na muškarce. Pošto su im sise zakržljale i ništa iz njih ne curi, muškarci nemaju prvu liniju odbrane, kao ni prvu liniju komunikacije. Oni sve moraju direktno iz srca. A srce junačko obično traže u predelu dupeta, jer su zbunjeni. Srce nije odlika muškosti, ono je izvor slabosti. Srčka jede muškarce, a karcinom dojke žene. Svakom strada najistureniji deo, ali ne zbog isturenosti, nego zbog zloupotrebe i neupotrebe. Muškarcima su potrebne sise da bi ih uputile u korišćenje srca, ženama je potrebno da štrcaju mleko, da bi naučile da daju ljubav. I pošto je prvi muško-ženski odnos za malog muškarca mamina sisa, jebiga, Frojde, sve je bolno jasno. Ako niste zadojeni ljubavlju na majčinim grudima, ostaćete uskraćeni za to iskustvo zauvek. Dok ne privijete na grudi sopstvenu decu – ako ste žensko, ili dok ne popustite pred nekom sisom i ukažete joj poverenje ako ste muško.

Ako ste sisa, svet je vaš.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments