Više puta mi se desilo da mladi muškarci, čitajući moje tekstove srećno zaključe kako sam ja jedna perverzna žena (i to mnogo) i veselo mi se obrate, predočavajući mi svoje otkrovenje. Na osnovu koga možda onanišu, zamišljajući perverzne momente sa MILF-om.

Ali, mladost je poznata po predrasudama, koje se ruše jedino iskustvom. Pošto nisam zainteresovana da im lično upriličim to iskustvo (mada sam razmišljala da osnujem neku školu za seksualno predobrazovanje mladića, možda sajt ili tako nešto – ako imate neki pametan predlog kako da razradim biznis, molim, inboks), pokušaću da skiciram neka osnovna uputstva i pojmove, koji moraju biti jasni na relaciji boy-toy-MILF.

Dakle, draga deco (18+), pošto Branko Kockica nije bio baš najjasniji, guglajte “perverzija“ i naći ćete zanimljiva tumačenja. Vikipedija kaže da je to svaka nastranost u odnosu na moralne i socijalne norme koje društvo žigoše i sankcioniše, a mladi traže komotniju percepciju pojma i daju odgovore kao:

“Perverzija nije da te samo dosta stvari podseća na seks i da često misliš o seksu… Perverzna osoba je osoba koja voli seksualne igrice, osoba koja je slobodnija od drugih u seksu, koja bi probala neke stvari koje većina ne bi…

Npr. normalan seks nije perverzan, normalnije poze nisu perverzne… Seks u centru grada u nekom od prolaza je nešto što će uraditi perverzna osoba… Seks u troje je nešto što će uraditi perverzna osoba itd.”

20110301sztarszer3 Striptiz za pismene: Perverzija za početnike

Osećanja sve kvare. Osećanja sve oplemenjuju

“Ne baš tačno značenje je da je perverzija sve što većina smatra neuobičajenim seksualnim ponašanjem (kao npr. danas razni fetiši, travestija, bdsm, grupni seks itd.).

Zbog toga šta će biti označeno kao “perverzno” zavisi od vremena, okoline, društvenih normi (npr. u sedamnaestom veku u Britaniji analani seks je bio pervezan, a u osamnaestom veku u Francuskoj totalno normalna stvar).

Istina, danas kada se u žargonu kaže “pervezan” misli se, pre svega, na osobu izraženije seksualnosti.”

Comments