Od muškarca se očekuje, ako je normalan (pih, što mrzim tu reč) da voli pičku. I ima, zaista, velikih ljubitelja i odanih fanova vagine. Žene, međutim, očekuju da se ta ljubav sa centralne tačke proširi na ostale aspekte i obuhvati ukupnu telesnost, duhovnost, emotivnost i ostalu psihologiju. I one s pravom to očekuju. Pravom koje im daje genetika, kolektivno žensko nasleđe, koliko i raspored moći među ljudima. Ravnopravnost ne postoji. Jednakost je trip. Demokratija je izmišljotina. Politika i religija najniži oblik kolektivne organizacije.

Jebe se svemiru za rodnu ravnopravnost, političku korektnost i socijalni poredak.

nnn5 Striptiz za pismene: Rispekt tu madr vadžajna (18+)

Raskošna, mirišljava, kraljevska, ruža nad ružama

Koliko god falus bio impresivan, zgodan i neophodan, vagina je centar ljudskog univerzuma. Osim što ljudski život ulazi i izlazi kroz nju, u najbukvalnijem smislu, ona je figurativni izvor inspiracije, u njoj se potraga za zadovoljstvom nalazi i produžava. Skrivena i stisnuta, otvorena i izložena samo u najintimnijim momentima, pička je večita pobednica, dobitnica i slavljenica. Rastegljiva, izdržljiva, bezvremena, spremna da vas proguta i ispljune, ma uvek možete da se oslonite na pičku.

Žene nose riznicu čovečanstva među svojim nogama i nisu dovoljno ponosne na nju. Najčešće misle da nije dovoljno lepa, mirišljava i uredna i nalaze još hiljadu idiotskih razloga da se stide najveličanstvenijeg što imaju. Naučene da daju ili ne daju i da u nekoliko nemaštovitih kombinacija manipulišu i manevrišu između davanja i nedavanja, nisu svesne da pička razjaruje i pokorava poznati univerzum. Nezavisno od žene sa kojom je povezana, nezavisno od muškarca koji zamišlja da je poseduje, nezavisno od emotivnih i psiholoških igara, vagina je veličanstvena, božanstvena i dostojna obožavanja.

Moć majke i ljubavnice nalazi se u uzburkanom centru njenog kraljevskog međunožja. Snaga zadovoljstva koje je pička u stanju da pruži svojoj pametnoj vlasnici, veća je i jača od bilo kog jebačkog ego tripa. Može li kita svom vlasniku da pruži iskustvo produženog orgazma, klitoralnog orgazma, vaginalnog orgazma, istovremenog klitoralnog i vaginalnog orgazma, iskustvo rasprskavanja centra svemira koje se manifestuje obilnim skvirtom, kod malobrojnih srećnica, odabranim među kraljevskim veličinama? Oh, retoričko pitanje, ne trudite se da odgovorite, već se dignute kite poklonite, pomolite i uđite u hram, poškropite se svetim sekretom vi odabrani iskušenici, koji imate sreće i pameti da vas zadesi žena koja raspolaže svim moćima svoje pičke.

Povratak majci vagini moguć je jedino kroz sveti obred vođenja ljubavi uz žrtvovanje živog ega na oltaru njenog veličanstva.

Ne kurčite se smrtnici. Pička je zakon.

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments