Ima mnogo smešnih saveta o tome šta pojačava orgazam, samo ne znam čemu služe. Niti kome su namenjeni. Ali sigurna sam da muškarci i žene drugačije doživljavaju orgazam i sigurna sam da je ženski mnogo jači i bez fensi saveta o tome kako ga pojačati.  Među besmislenim savetima ovaj mi je najdraži: “Gledanje u plavu boju pojačava orgazam”. Hahahahaa!

I dok sam ja čitala glasno ovo dragoceno uputstvo i kikotala se zamišljajući kako blenem u nebo ili u plavo obojeni plafon ili se fokusiram na neki safir, neko reče: “Pa nađeš momka s plavim očima”.

E, tad mi je sinulo.

Mislim, svi u koje se ja zablentavim i posvetim im svoju telesnu ljubav, imaju plave oči, bre!

Ta činjenica drastično menja komičan ton saveta o pojačavanju orgazma.

Mislim, verovatno svako ima svoj pojačivač.

A onda sam ozbiljno počela da se preslišavam koliko često sam zaista gledala u to magično plavetnilo u trenutku orgazma. I, bogami, jesam, prilično.

Eto, pronađoh se u klišeu. Ma, briga me. Nego, o snazi orgazma i potrebi za pojačanjem:

Muškarci su jednostavni. Oni orgazam doživljavaju locirano, geografski korektno i emocionalno uravnoteženo. Tu i tamo malo jače nego samo sportski.  Ponekad mislim da je njima u seksu najzabavnija mogućnost da ga imaju i to sa različitim ženama. To je valjda vrhunac raznolikosti, avanturizma, neizvesnosti i naložavanja koji mogu da dosegnu. Ne pada im teško da promene partnerku, dapače, loži ih novo i neoprobano.

7579 Striptiz za pismene: Šta pojačava orgazam?

Zatvorenih očiju pojačavamo osećaj. Ili to čine slike u glavi?

Žene su komplikovane. Potreban im je odnos poverenja, što podrazumeva vreme potrebno da se on razvije i kad imaju partnera sa kojim mogu sve što mogu, njih ne zanima neko nov. Jer sa njim sve moraš iz početka da provaljuješ. Pa dok skontaš kako im radi mozak i kita, dok ga naučiš kako da te dodiruje, dok on prihvati da ne može da bude grub kao što voli, ili kao što je volela neka pre vas – ma idi! Smor. Žene imaju nezgodnu naviku da se drže partnera sa kojim im je seks super.

Comments