5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Kompanija “Fiat Automobili Srbija”, kao premium partner prvog globalnog studentskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi (BBICC), studentima je zadala studiju slučaja pod nazivom “Fiat Automobile Serbia’s brand challenge: Proudly made in Serbia – think globally act locally”, za najaktuelniji i ujedno veoma traženi globalni proizvod – FIAT 500L.

“Želeli smo da studentima omogućimo da svoja teorijska znanja primene na rešavanje studije slučaja za trenutno jedan od najpopularnijih proizvoda na domaćem tržištu. Ovo je ujedno i nastavak kampanje ‘Proudly made in Serbia’, koju smo pokušali da približimo i stranim studentima. Bila je ovo odlična prilika da mladi iz čitavog sveta razmišljaju ‘srpski’, ali i prilika za nas da vidimo kako oni vide rešenja za jedan srpski brend”, rekao je Džeri Klark (Gerry Clarke,) komercijalni direktor kompanije FAS, a ujedno i predsednik ovogodišnjeg žirija.

VUK 47901 Studenti iz celog sveta rešavali studiju slučaja za nacionalni brend FIAT 500 L

Za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”

Studenti su rešavali tri zadatka koji su se odnosili na BTL aktivnosti za brend 500 L, CRM platformu koja bi omogućila ostvarenje prodajnih rezultata za brend 500 L, zatim izgradnju lojalnosti kod kupaca, kao i izgradnju korporativnog brenda FAS-a i strategije brendiranja zaposlenih, kako bi oni kao ambasadori uticali na jačanje samog korporativnog brenda.

“Bilo nam je veoma važno da izaberemo lidersku srpsku kompaniju i nove ideje za tržište Srbije. Organizovali smo prevoz od aerodroma do hotela u novom modelu 500 L, kako bi takmičari imali priliku da dožive i lično iskustvo pre dobijanja studije slučaja. Studentima je bilo izazovno da istražuju automobilsko tržište Srbije, da analiziraju poziciju 500 L i FAS brenda i predlažu preporuke za buduće poslovanje”, rekla je Vesna Damnjanović, direktorka takmičenja.

Od 12 internacionalnih timova na ovom takmičenju za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”, drugo mesto osvojio je “Thammasat University” sa Tajlanda, a treće “Simon Frayser University” iz Vankuvera.

Editors choice