5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Studenti iz celog sveta rešavali studiju slučaja za nacionalni brend FIAT 500 L

Studenti iz celog sveta rešavali studiju slučaja za nacionalni brend FIAT 500 L

Kompanija “Fiat Automobili Srbija”, kao premium partner prvog globalnog studentskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi (BBICC), studentima je zadala studiju slučaja pod nazivom “Fiat Automobile Serbia’s brand challenge: Proudly made in Serbia – think globally act locally”, za najaktuelniji i ujedno veoma traženi globalni proizvod – FIAT 500L.

“Želeli smo da studentima omogućimo da svoja teorijska znanja primene na rešavanje studije slučaja za trenutno jedan od najpopularnijih proizvoda na domaćem tržištu. Ovo je ujedno i nastavak kampanje ‘Proudly made in Serbia’, koju smo pokušali da približimo i stranim studentima. Bila je ovo odlična prilika da mladi iz čitavog sveta razmišljaju ‘srpski’, ali i prilika za nas da vidimo kako oni vide rešenja za jedan srpski brend”, rekao je Džeri Klark (Gerry Clarke,) komercijalni direktor kompanije FAS, a ujedno i predsednik ovogodišnjeg žirija.

VUK 47901 Studenti iz celog sveta rešavali studiju slučaja za nacionalni brend FIAT 500 L

Za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”

Studenti su rešavali tri zadatka koji su se odnosili na BTL aktivnosti za brend 500 L, CRM platformu koja bi omogućila ostvarenje prodajnih rezultata za brend 500 L, zatim izgradnju lojalnosti kod kupaca, kao i izgradnju korporativnog brenda FAS-a i strategije brendiranja zaposlenih, kako bi oni kao ambasadori uticali na jačanje samog korporativnog brenda.

“Bilo nam je veoma važno da izaberemo lidersku srpsku kompaniju i nove ideje za tržište Srbije. Organizovali smo prevoz od aerodroma do hotela u novom modelu 500 L, kako bi takmičari imali priliku da dožive i lično iskustvo pre dobijanja studije slučaja. Studentima je bilo izazovno da istražuju automobilsko tržište Srbije, da analiziraju poziciju 500 L i FAS brenda i predlažu preporuke za buduće poslovanje”, rekla je Vesna Damnjanović, direktorka takmičenja.

Od 12 internacionalnih timova na ovom takmičenju za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”, drugo mesto osvojio je “Thammasat University” sa Tajlanda, a treće “Simon Frayser University” iz Vankuvera.

Editors choice