5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Kompanija “Fiat Automobili Srbija”, kao premium partner prvog globalnog studentskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi (BBICC), studentima je zadala studiju slučaja pod nazivom “Fiat Automobile Serbia’s brand challenge: Proudly made in Serbia – think globally act locally”, za najaktuelniji i ujedno veoma traženi globalni proizvod – FIAT 500L.

“Želeli smo da studentima omogućimo da svoja teorijska znanja primene na rešavanje studije slučaja za trenutno jedan od najpopularnijih proizvoda na domaćem tržištu. Ovo je ujedno i nastavak kampanje ‘Proudly made in Serbia’, koju smo pokušali da približimo i stranim studentima. Bila je ovo odlična prilika da mladi iz čitavog sveta razmišljaju ‘srpski’, ali i prilika za nas da vidimo kako oni vide rešenja za jedan srpski brend”, rekao je Džeri Klark (Gerry Clarke,) komercijalni direktor kompanije FAS, a ujedno i predsednik ovogodišnjeg žirija.

VUK 47901 Studenti iz celog sveta rešavali studiju slučaja za nacionalni brend FIAT 500 L

Za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”

Studenti su rešavali tri zadatka koji su se odnosili na BTL aktivnosti za brend 500 L, CRM platformu koja bi omogućila ostvarenje prodajnih rezultata za brend 500 L, zatim izgradnju lojalnosti kod kupaca, kao i izgradnju korporativnog brenda FAS-a i strategije brendiranja zaposlenih, kako bi oni kao ambasadori uticali na jačanje samog korporativnog brenda.

“Bilo nam je veoma važno da izaberemo lidersku srpsku kompaniju i nove ideje za tržište Srbije. Organizovali smo prevoz od aerodroma do hotela u novom modelu 500 L, kako bi takmičari imali priliku da dožive i lično iskustvo pre dobijanja studije slučaja. Studentima je bilo izazovno da istražuju automobilsko tržište Srbije, da analiziraju poziciju 500 L i FAS brenda i predlažu preporuke za buduće poslovanje”, rekla je Vesna Damnjanović, direktorka takmičenja.

Od 12 internacionalnih timova na ovom takmičenju za najbolji tim proglašen je “National University of Singapore”, drugo mesto osvojio je “Thammasat University” sa Tajlanda, a treće “Simon Frayser University” iz Vankuvera.

Editors choice