Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Pet stvari koje nam muškarci prebacuju

Pet stvari koje nam muškarci prebacuju

1/2

Nije njima lako sa nama, ali mi smo nekako stalno u napadu, pokušavajući da dobijemo to što hoćemo, a oni su stalno u gardu, pokušavajući da daju samo ono što im je lako dati i što ne remeti njihovu udobnost. Ove primedbe najčešće čuju žene koje su spremne da se izbore za ono što žele, od muškaraca koji nemaju dovoljno emotivnih kapaciteta i psihičke stabilnosti da izađu na kraj sa ženama koje stalno nešto hoće, čine, pokušavaju, traže, pitaju, analiziraju.

Naporne smo

Dosađujemo im. Hoćemo bliskost, a to znači fizičku prisnost i van kreveta, da se ljubimo usput, sedimo zagrljeni, da se gledamo u oči. Tražimo pažnju i kao da nam nikad nije dosta te pažnje i nikad ne ostavljamo čoveka na miru. On je baš rešio da se opusti, a mi baš tad hoćemo da mu se uvalimo u krilo i razmenjujemo nežnosti i pričamo koješta. Ne ćutimo dovoljno, nismo dovoljno fizički udaljene, pravimo im buku samim svojim prisustvom i smetamo im da misle i da budu svoji. Ako smo im naporne na ovaj način, ne vole nas. Ne znaju kako. Plaše se bliskosti. Teške smo im, kao kamen oko vrata.

stvari koje muskarci ne shvataju1 Pet stvari koje nam muškarci prebacuju

Nasrtljive smo

Stalno ih nešto pitamo, a to nije ništa o Noletovom poslednjem meču, novim aplikacijama za mobilne telefone ili o tome šta bi hteli za večeru. Nego sve neka pitanja, onako, intimna, brate! Hoćemo da znamo šta misle, osećaju, planiraju. O nama, o sebi, o tome kako vide našu vezu, sve ih nešto teško ispitujemo. I kad se potrude da istisnu neki odgovor, mi nismo zadovoljne, nego kopamo sve dublje, sve dok ih ne iznerviramo i ne posvađamo se. Nasrćemo na njihovu privatnost. Oni nas ne ispituju toliko. Ali to je zato što ih ne zanimamo dovoljno, ili ne veruju da bi dobili iskrene odgovore. Distanca i nepoverenje. Nećemo ih pridobiti onim što oni smatraju nasrtljivošću, ali ćemo se sigurno umoriti od toga.

Editors choice