Osetljiv je trenutak posle intimnosti. Prvo, ne znate šta se tačno dogodilo među vama, osim što ste sigurni da je to bio seks. A možda je bilo i vođenje ljubavi. A da li je za njega bilo isto kao i za vas? Postkoitalne priče na jastuku znaju da sutradan izazovu nategnute odnose. Držite se tradicionalne cigarete (ukoliko pušite) vedrog raspoloženja i neobaveznih tema. Možete prodiskutovati doživljaj, ali budite oprezni, ove stvari nikako ne bi trebalo da mu kažete posle.

“Bravo za trud” – ova pohvala zvuči ponižavajuće. Možda se on stvarno trudio kao lud i možda nije postigao neki učinak, ili se trudio na potpuno pogrešan način, ali nemojte to isticati. Bolje napravite mentalnu belešku za sledeći put, pa ga suptilno uputite u ono što vam odgovara i što za vas radi, a za šta mu možda uopšte nije potreban toliki trud. Jednako će se bedno osećati ako kažete “fino je bilo”. Šta fino? Znači, nije bilo ni uzbudljivo, ni fantastično, ni strastveno, nego… fino? Ako vatromet izostane, znači da je potrebno vreme da se uigrate i upoznate.

“Baš si sladak”– slatka je kuca i maca, a ako je to sve što imate da mu kažete dok ste oboje goli, onda bolje nemojte. Slatko, fino, micasto – to nisu komplimenti. Bolje mu recite da je lep i dajte komplimente onim njegovim delovima koji vam se posebno sviđaju.

seks 2 Stvari koje ne treba da mu kažete posle seksa
Comments