Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Vreme je za sređivanje ormara. I za odbacivanje stvari koje nisi obukla više od dve godine, a i dalje zauzimaju mesta u tvom garderoberu. One koje čekaju da najzad smršaš, recimo. To te nije motivisalo ni do sada, pa verovatno neće ni sad, ali ipak, postoje stvari koje se uvek vraćaju u modu (nikad iz nje i ne izlaze), koje ćeš možda ove sezone nositi, ako već nisi prošle i pretprošle. Evo komada garderobe, obuće i aksesoara koji će uvek biti in.

Njeno veličanstvo mala crna haljina

Možda je tvoja mala crna haljina zapravo velika, odnosno dugačka, ili je u safari-stilu, mantil-haljina, koktel-haljina, zvonasta, ili ravna, uska ili komotna. Ako imaš po jednu od svake vrste, jedino zbog čega bi neku od njih izbacila, jeste to što crna boja bledi i stvari možda deluju isprano. Ali i to je moguće rešiti – svu crnu garderobu možete ofarbati u mašini za pranje veša, ili dati nekom stručnom da to uradi.

Farmerice, bele majice, bele košulje

Večni tinejdžerski izgled ne diskriminiše nikoga! Nema veze kog ste pola, koliko imate godina, koliko ste visoki i teški. Svi nose farmerice i bele majice i košulje, a u skladu sa svojom građom i prilikom, odaberite modele koji vam najbolje stoje. Uz farmerice (i belu majicu i/ili košulju) možete nositi patike za opuštenu varijatnu, a ako obujete cipele sa potpeticom ili čizmice, nabacite upadljivu maramu, uklopite je sa nakitom i frizurom (punđa ili rep sa upadljivim minđušama) i prebacite preko ramena lepu tašnu, bićete spremni za posao, ili izlazak.

Editors choice