Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Vreme je za sređivanje ormara. I za odbacivanje stvari koje nisi obukla više od dve godine, a i dalje zauzimaju mesta u tvom garderoberu. One koje čekaju da najzad smršaš, recimo. To te nije motivisalo ni do sada, pa verovatno neće ni sad, ali ipak, postoje stvari koje se uvek vraćaju u modu (nikad iz nje i ne izlaze), koje ćeš možda ove sezone nositi, ako već nisi prošle i pretprošle. Evo komada garderobe, obuće i aksesoara koji će uvek biti in.

Njeno veličanstvo mala crna haljina

Možda je tvoja mala crna haljina zapravo velika, odnosno dugačka, ili je u safari-stilu, mantil-haljina, koktel-haljina, zvonasta, ili ravna, uska ili komotna. Ako imaš po jednu od svake vrste, jedino zbog čega bi neku od njih izbacila, jeste to što crna boja bledi i stvari možda deluju isprano. Ali i to je moguće rešiti – svu crnu garderobu možete ofarbati u mašini za pranje veša, ili dati nekom stručnom da to uradi.

Farmerice, bele majice, bele košulje

Večni tinejdžerski izgled ne diskriminiše nikoga! Nema veze kog ste pola, koliko imate godina, koliko ste visoki i teški. Svi nose farmerice i bele majice i košulje, a u skladu sa svojom građom i prilikom, odaberite modele koji vam najbolje stoje. Uz farmerice (i belu majicu i/ili košulju) možete nositi patike za opuštenu varijatnu, a ako obujete cipele sa potpeticom ili čizmice, nabacite upadljivu maramu, uklopite je sa nakitom i frizurom (punđa ili rep sa upadljivim minđušama) i prebacite preko ramena lepu tašnu, bićete spremni za posao, ili izlazak.

Editors choice