Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Bajkerski, rokerski, hipi izgled

Imidž koji iskazuje pripadnost nekoj supkulturnoj grupi (pokretu, ideologiji), nikad ne izlazi iz mode. Naravno, dozvoljeno je i koketirati sa ovakvim izgledom, ili čuvati bajkerski “kostim” za moto-skupove, koncerte i slične događaje. Vaša stara crna kožna jakna sa nitnama neće postati demode i možete je nositi i sledećih deset godina (ako vam u međuvremenu dete ne odraste i ne otme vam je).

Majice sa slikama legendarnih albuma legendarnih muzičkih grupa takođe ne zastarevaju, a hipi izgled je iz godine u godinu sve popularniji – lepršave tunike i haljine, zvonarice, široke pamučne košulje, bezbroj perlica, marame, mali (Lenonke) i veliki okrugli cvikeri (Dženiske), kao i cipele i čizme sa platformama, ili letnje sandale sa kaiševima, mogu se kupiti svuda i možete “skinuti” izgled neke rok zvezde iz sedamdesetih godina prošlog veka i – biti savršeno moderni.

Vodite računa prilikom “kostimiranja” – možete koristiti detalje umesto celog “kompleta” i uklopiti ih u svoj jedinstven stil. Ne želite da izgledate smešno, ili kao neko ko živi u “dobrim starim vremenima”.

Kratke čizmice

Ako vam visoka sara ne pristaje, jer imate suviše jake listove, ili kolena stvaraju nezgodnu “krivinu” kad su naglašena ovom obućom, ili nemate dovoljno duge noge, ili prosto ne volite visoke čizme, one kratke su uvek pravi izbor. Pokrivaju zglobove, možete ugurati pantalone u njih, ili ih nositi preko, mogu da budu sa stabilnom višom petom ili ravne i izbor boja i modela je ogroman.

Trenerke

Trenerke možete nositi u svakoj opuštenoj prilici – za šetnju, odlazak u nabavku, izlete, po kući. Preko vikenda, možete nositi samo trenerke i uživati u udobnosti iako se ne bavite nekim sportom. I trenerke mogu sasvim lepo da vam stoje, ako odaberete one koje najbolje prikrivaju nepravilnosti i omogućavaju vam da “prikažete prednosti”.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/thestylestalkercom

Brankica Milošević

Editors choice