Prepustila si se osećanjima i tvoj život se promenio. Zaljubljena si. Prioriteti su ti se promenili, možda i nisi baš zadovoljna zbog toga i jedva nekako izlaziš na kraj sa obavezama, jer si rasejana zato što stalno misliš na njega i jedva čekaš da ga vidiš. On je verovatno isto zaljubljen, ali to ne doživljava i ne pokazuje na isti način. Zato i ne zna zašto se ovako ponašaš i kako se tačno osećaš.

Ceo dan ti prolazi u magnovenju

Imaš dovoljno energije da izguraš dan, ali vreme se vuče – kao da nikada neće doći veče i trenutak kada očekuješ da ćete se videti. Nekad ti obaveze teško padaju jer ti odvlače pažnju od maštarija, a nekad još teže, jer ne možeš da se skoncentrišeš. Dnevna borba prolazi u magnovenju i dolazi veče, kada stvarno oživiš. Trenutak nerazumevanja se pojavljuje kad on otkaže susret koji si celog dana iščekivala, jer mu je nešto iskrslo. Zar ti njemu nisi na prvom mestu, kao i on tebi?

Budiš se i zaspiš sa njim u mislima

Dok toneš u san misliš na njega i on je prva tvoja misao kada se probudiš. Šalješ mu poruke za dobro jutro i laku noć. Stalno osećaš njegovo prisustvo.

veze 1 1 Stvari koje on ne shvata da radiš zato što ga voliš
Comments