Devojke, kako se bližite tridesetoj godini, tako postaje veći broj stvari koje morate posedovati u ormanu. Provele ste godine skupljajući razne osnovne delove odeće, ali sada je vreme da se još malo apgrejdujete!

Prava kožna jakna

Eko koža i imitacija kože bile su ok u srednjoj školi, ali sada je red da sebe častite komadom prave kože. Ne žalite para na kožnu jaknu, moći ćete da je nosite godinama.

Real Leather Jacket1 Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu

Džemper od kašmira

Još jedan komad odeće kojim treba da se častite jeste džemper od kašmira koji može da izgleda super i uz uzanu poslovnu suknju, a možete se u njega ušuškati i u hladnim zimskim danima.

Cashmere Sweater Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu

Kišni mantil

Tačno je da možete i dalje da šetate svoj stari anorak, ali imati klasični mantil na vezivanje oko struka veoma je praktično, jer vas u isto vreme čini klasično elegantnom i slaže se uz vaše obične farmerke.

iDZzv Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu

Top koji pokazuje vaše najbolje adute

U srednjoj školi mogle ste da nosite običnu majicu sa kratkim rukavima ili majicu na bretele, ali sada je vreme da budete još izazovnije – ukoliko želite da istaknete svoja preplanula ramena, kupite suptilnu i elegantnu majicu sa rajsferšlusom na leđima i golim ramenima. Šta god želite da pokažete, kupite adekvatan top koji ističe prave delove.

Top Shows Off Your Best Assets Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu

Pantalone sa printom

Već posedujete obične, uzane farmerke koje vam stoje kao salivene. Sada je vreme da nabavite i malo opuštenije pantalone sa printom koje možete da nosite kada uveče izađete sa drugaricama, a i dalje želite da sačuvate eleganciju.

Printed Trouser Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu

Beli blejzer

Pored poslovnog sakoa koji nosite na sastanke, smestite novi beli blejzer. Veoma je elegantan, a može da se nosi tokom bilo kog godišnjeg doba tako da možete da ga kombinujete sa svim.

 White Blazer Stvari koje ove godine morate imati u garderoberu


Una Hadži – Nikolić

Comments