Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Dobra veza nije jednostavno dobra sama od sebe – u njoj učestvuje dvoje ljudi, koji se trude da jedno drugom izraze ljubav, privrženost, razumevanje i poštovanje, a to se radi na mnogo jednostavnih načina. Parovi u zdravim i srećnim vezama stalno razmenjuju reči podrške, komplimente i pozitivne izjave. I umeju da se izvine i traže oproštaj za svoje greške.

Ovo su izjave koje treba da uvedete u svakodnevni partnerski rečnik:

Računaj na mene

To podseća drugu osobu da nije sama i da se u bilo kojoj situaciji može osloniti na partnera, da ima nekog ko joj čuva leđa. I toliko je dobro čuti ovu rečenicu, nikad ne dosadi. Naravno, ona treba da bude istinita i opravdana delima u praksi.

View this post on Instagram

39 days until spring🙌🏻

A post shared by Heather Michelle Photography (@heathermichellephoto) on

Kako mogu da ti pomognem?

Ponudite partneru pomoć u bilo čemu što radi, naročito ako se žali da mu ne ide – ponekad je dovoljno samo pokloniti pažnju i saslušati problem, a dok ga izlaže, druga osoba sama pronađe rešenje. Ponudite pomoć i ako realno ne možete nešto konkretno da učinite, jer to je izraz podrške i mnogo znači – pre svega, to znači da ste u istom timu.

Super izgledaš

Komplimenti izgledu partnera nikada nisu suvišni. To što uvek vidite na partneru nešto što možete da pohvalite i što vam se sviđa, održava nivo prisnosti i privlačnosti – svako voli da zna da se (još uvek) sviđa svom partneru.

Editors choice