5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Bujnim grudima se svi dive. Mnoge devojke bi želele da ih imaju, a mnogi muškarci da ih dodiruju. Muškarci misle da su grudi silna zabava i nikad ne bi mogli da poveruju da se cure sa velikim grudima suočavaju sa nekim ne baš tako malim izazovima i problemima. Prirodno velike grudi su prirodan ukras žene, ali mnoge veoma obdarene suočavaju se sa kompleksima i imaju teškoće da prihvate svoje telo.

Dok druge devojčice izgledaju kao devojčice, vi izgledate neverovatno

Ali ta neverica nije uopšte prijatna. Dok druge devojčice mogu da trče i ne treba im ni sportski top kao podrška, vas trčanje boli, jer grudi skaču i prosto se “otkidaju” dok trčite. Dobacivanja i komentari toj neprijatnosti samo dodaju. Devojčica sa grudima kao u odrasle žene i dalje je devojčica i teško joj je da voli svoje upadljive grudi, kad su one predmet nezrelih, vulgarnih komentara vršnjaka i još gore, predmet pažnje starijih, koji pogrešno zaključuju da je devojčica već odrasla devojka. Može da bude veoma traumatično. A traume i kompleksi iz mladosti se ne prevazilaze lako.

Momak kome se nisu sviđale vaše grudi

Ako ste imale tu nesreću da je vaš prvi momak bio jedan od onih retkih muškaraca koji ne vole velike grudi i surovo je delio svoje utiske sa vama, ne razmišljajući o tome kako ćete se vi zbog toga osećati, to će vam zagorčati sve dane ljubavi. Potrebno je da sretnete neku sledeću ljubav, da biste se oslobodile stida i shvatile da postoji neko ko prosto obožava vaše grudi, zajedno sa svim ostalim. Ljubav leči komplekse, istina je, ali potrebno je nešto zrelosti i iskustva da dođe do toga.

Cipka2 Stvari koje razumeju samo devojke sa BUJNIM grudima

Editors choice