5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Možda ne možete da priuštite sebi onoliko samoće koliko vam je potrebno, pa je smatrate najvećim luksuzom, žudite za njom i ne dozvoljavate nikome da vam pokvari planove, kad se najzad domognete vremena i komocije. A možda je samoća vaš način života koji negujete i čuvate od spoljašnjih upada, koliko god možete. Niste vi asocijalni, samo niste čoporativni i posle mnogo dnevnih interakcija sa ljudima imate potrebu da vas niko ne uznemirava, ne prekida i ne meša se u tokove vaših misli i raspoloženja. Ovo su stvari koje praktikuju, kojima teže i cene ih samo oni koji se osećaju kao i vi.

Radujete se vikendu koji ćete provesti sami, kao što se drugi raduju nekom egzotičnom putovanju. Nema boljeg provoda od toga da čitava dva dana možete da radite šta hoćete i ne morate da radite ništa.

srecna zena Stvari koje razumeju SAMO zaljubljenici u samoću

Slušanje muzike, čitanje, gledanje serija i filmova, za vas je zanimljivije i uzbudljivije od svakog izlaska. Vama nije potrebno da delite utiske, da biste potvrdili svoj doživljaj.

Uopšte vam nije jasno zašto nekome treba društvo da bi otišao u restoran na ručak, u bioskop, pozorište, na koncert. Kao da je dozvoljeno uživati u nekom javnom i kulturnom sadržaju, samo ako imate nekog da vam pravi društvo. Kao da svi ti ljudi oko vas nisu društvo. Utoliko bolje što ne morate da razgovarate s njima.

Editors choice