E neću da se montiram

Ako mu se ne sviđam u farmerkama i bez šminke, onda on i nije vredan pažnje. Verovatno ni inače nije vredan pažnje, jer zašto bi na ovakav način tražio srodnu dušu? Tja, paćenik, sto posto. Možda sam i ja paćenica. Ludo ćemo se provesti, kažete sebi vezujući kosu u rep i obuvajući patike, a onda, na mestu za sastanak ugledate upicanjenog tipa, sa odelom i cipelama, koji vas sigurno neće odvesti u šetnju po parku, ili na hamburger. Međutim, on ne ugleda vas.

Gleda onu u mantiliću i seksi čizmama i nada se da ste to vi. Okrenete se kao pokisli i pošaljete mu poruku da vam je nešto neodložno iskrslo i da se izvinjavate. I osećate se kao magarac. Ma dobro, tip je verovatno neki ukočenjak, dosadan i formalan. Verovatno ste u pravu, ali od toga se ne osećate bolje. Samo još više mrzite to sastajanje.

Stvari koje razumeju samo žene koje mrze dejting2 Stvari koje razumeju samo žene koje MRZE prve sastanke

Hoću li izdržati pola sata

Ako se ne smorite u prvih pola sata, možda ima izgleda da provedete prijatno veče. Ali taman kad ste pomislili da je pristojan i da je moguće komunicirati, njega neko zove i on se izvinjava – mora da ide. Ali to je vaš trik za izbavljanje od smaračkog dejta! Nebesa, smorili ste ga! Pa to je stvarno neverovatno, kako se usuđuje?! Niste ni primetili da ste pola sata držali gard, odgovarajući sa da i ne i hehe, čekajući da ustanovite da li je tip kreten. Za to vreme, on je uspostavio dijagnozu i diskretno se povukao.

Comments