U poslednje vreme je izražena, isturena, bujna, upadljiva zadnjica veliki hit i žene se trude da je oblikuju posebnim vežbama, kako bi postigle taj Kim Kardašijan efekat, ali one koje celog života nose na sebi poveliku zadnjicu, suočavaju se sa stvarima koje samo one razumeju.

Velika zadnjica nije usamljena telesna veličina

Žene obdarene bujnom pozadinom, obično imaju još nešto bujno i obično tamo gde im ne treba. Možda imaju male grudi, ali im ne nedostaje stomak, kao ni salce na kukovima i butinama. Izražena zadnjica na manekenskoj figuri – to ne postoji, ili nije stečeno prirodnim putem.

Stvari koje razumeju SAMO žene sa BUJNOM zadnjicom1 Stvari koje razumeju SAMO žene sa BUJNOM zadnjicom

Teško im je da izgledaju elegantno

Ono što je veliko, raskošno i upadljivo, teško je obuzdati i prikriti. Koktel haljine, kostimi i stroga linija, koja drugim ženama daje otmenost, odmerenost i damsku eleganciju, na ženi sa neukrotivom zadnjicom gubi efekat, ili postiže sasvim suprotan – sve što treba da bude svedeno, suptilno i neupadljivo, gubi smisao odmah ispod struka. Bujna će morati da se oblači vrlo maštovito i sa smislom za ekstravaganciju, da izmišlja zvonaste, lepršave i ležerne stilove, ukoliko ne želi da joj zadnjica bude u prvom planu.

Comments