Sjaj u tvojim očima ne može biti jači nego kad ti devojka kaže: “Poznajem te bolje nego što ti sam poznaješ sebe”. Međutim, taj sjaj u očima nije samo zbog toga, nego i zbog svega onoga što skrivaš, a ona ni ne sluti.

Ma, zaista? – to je nešto što kažeš sebi. Pa, logično je da tvoja devojka ne zna sve. I ne zna jer skrivaš. Svaki muškarac ima sopstvene tajne koje radije ne bi voleo da žena zna. A tu su i stvari za koje se muškarac boji da bude ulovljen da radi.

Facebook bleja

“Zašto je tu?”, možda će se, a možda i ne, pitati tvoja devojka, a čak i da ne pita, zamislio si da pita hiljadu stvari koje te nerviraju. Koliko puta se dogodilo da si na chat-u sa nekom zgodnom cicom i baš u tom trenutku devojka ti se pojavi na vratima? Kako reaguješ? Zatvoriš svaki prokleti prozor koji je bio otvoren na kompjuteru i ostavljaš devojku da se zapita zašto i dalje zuriš u pozadinu kompjutera! Naravno, ona se, zapravo, to ne pita.

Gledanje romantičnih sapunica/filmova

Hm, dakle, neprijatno ti je da te uhvati kako gledaš ljubavne i romantične filmove ili serije? Ponekad se toliko udubiš da ne možeš ni da joj ispričaš šta se sve dogodilo do te epizode. Ali, šta će pomisliti ako te vidi kako uživaš u nečemu tako trećerazrednom? Ok, ovo možda i nije baš najmuževnija stvar koju možeš da radiš, ali bolje da te uhvati kako gledaš ovako nešto nego…. pa, ono drugo. Zar ne?

slikka1 Stvari koje se svaki tip pribojava da uradi pred devojkom

Velika je zabluda da muškarci nisu emotivna bića

Comments