Imaš dečka, za razliku od svojih prijateljica, u vezi si i većinu svog slobodnog vremena provodiš sa njim. Zapravo, za prijatelje jedva imaš vremena ponekad i oni to razumeju, uglavnom. Ali ima nekih stvari koje ne treba da govoriš i radiš, da se tvoji prijatelji ne bi osećali loše, imaj milosti.

Ne ogovaraj dečka

Da li ćeš zaista onaj sat nedeljno koji uspeš da odvojiš za svoju prijateljicu provesti žaleći se kako je tvoj dečko neambiciozan, kako te ne izvodi dovoljno i ne ispunjava neke tvoje želje? Možda stvarno imaš na šta da se požališ, ali bilo bi dobro da sa svojim dečkom raspravljaš o tome i da sa njim pokušaš to da rešiš. Prijateljica će te svakako saslušati i saučestovati, ali šta ona može da učini? Da ga zove i kaže mu kako treba bolje da te tretira i da mu zapreti da će ga srediti ako nije dobar prema tebi?

Ne objavljuj vaše zajedničke slike na Istangramu

Barem ne svakodnevno. Super je što ti imaš vezu i što si zadovoljna i ponosna, ali ne moraš da se hvališ time, nije fer. Drži se kućnih ljubimaca, sa tim nikada nikome na netu nećeš dosaditi.

veza1 9 Stvari koje treba da prestaneš da radiš svojim prijateljima kad si u vezi
Comments