Prvi dejt je ciljanje u metu za koju ne znate gde se uopšte nalazi i zato treba da imate neke uopštene poteze, koji će vam pomoći da utvrdite svoju poziciju u odnosu na metu. Kad imate neku razrađenu rutinu, osećaćete se opuštenije, kako god se sastanak odvijao – a ako ispadne baš zabavno i inspirativno, lako ćete odbaciti razrađen scenario.

Uvtrdite da je zaista u pitanju dejt

Možda neko samo hoće da izađe i treba mu društvo, a zakazivanje dejta je dobar način da to izvede, ili misli da ste se već dogovorili za kres šemu i uopšte i ne pokušava da na ovaj način upozna nekog kome bi se posvetio. Razjasnite stvari – dejt znači da oboje imate nameru da pronađete partnera i da se sastajete da procenite da li u tom smislu odgovarate jedno drugom. Jer nećete gubiti vreme sa nekim ko ne želi isto što i vi, ako već rizikujete da on nije taj koga ćete poželeti i obrnuto.

kafa Stvari koje TREBA da radite na prvim sastancima

Odaberite nepretenciozno mesto

Za prvi susret neka bude tiho, prijatno i bez luksuza i nabudženih cena. Treba da vam bude udobno i da možete da se usredsredite na osobu sa kojom se sastajete, odnosno, da je vidite i čujete. Fasciniranje luksuzom nije za prvi susret, ume da ostavi pogrešan utisak. Dakle, jedite jastoga u luksuznom restoranu kad proslavljate godišnjicu, a na dejtu možete i samo popiti čaj, na nekom prijatnom i slabo posećenom mestu.

Comments