Gitara nije samo tek neki instrument. Gitara je institucija, fetiš, pa čak i biće – svaki fanatik će razumeti o čemu je reč. A vi morate razumeti da imate posla sa fanatikom, kada je u pitanju gitara i sve u vezi sa njom. I da nikada neće postati tako fanatičan kada ste vi u pitanju. Dakle, ako ste zaljubljeni u gitaristu, znajte da je on pre svega zaljubljen u svoju gitaru, a tek onda u vas. I evo kako se iskazuje ta njegova posvećenost.

Nikada mu nije dosta fotografija

Na sto fotografija gitare, ili njega sa gitarom, dolazi jedna zajednička fotka, koja prolazi gotovo nezapaženo na društvenim mrežama. On verovatno ima kolekciju fotografija svojih omiljenih gitara i prema njima se zaista odnosi kao kolekcionar – tvrdički, strastveno i sakupljački. On obožava svoju gitaru, kao što zaljubljeni vlasnik obožava (i frenetično fotografiše) svog kućnog ljubimca.

Opsednut je određenim brendom

Kao što ste vi verni vašoj marki pudera i nikada ne menjate dezodorans koji vam je najomiljeniji, ili obožavate određen brend proizvođača cipela, tako on ima svog Fendera, ili Džipsona, ili Ibaneza, ili nešto četvrto i peto. Ne pokušavajte da razumete, samo prihvatite to.

gitara 11 Stvari koje treba da znate o gitaristima
Comments