Razumljivo je da uređenje životnog prostora ne može biti isto u dvadesetim godinama i kasnije. Kada opremate svoju sobu ili stan u ranim dvadesetim vi ste pre svega ograničeni budžetom, zatim prisustvom i željama ostalih ukućana ili cimera sa kojim delite stan ali neosporno je da vam tada sigurno i nije istančan ukus i viđenje estetike kao što se desi nakon tridesete.

Kako ukus počinje da se razvija i vaše želje postaju drugačije, ali pitanje budžeta može i dalje da vam predstavlja brigu. Međutim , bez obzira i na situaciju kada od svoje plate ne možete da priuštite baš sve komade nameštaja koje biste želeli, nekim stvarima iz prošlosti zaista nije mesto u sofisticiranom životnom prostoru odrasle osobe.

Željni ste da što pre napravite selekciju i uredite svoj kutak? Saznajte kojih to stvari obavezno treba da se otarasite do svoje tridesete godine.

Iskrzani peškiri i posteljina

Učinite sebi uslugu i otarasite se svih pohabanih, umazanih i skrzanih peškira. Jedna mlada dama u tridesetim godinama zaista nema potrebe da čuva ovakve primerke. Postoje mnoge radnje u kojima možete kupiti nove i kvalitetne peškire i posteljinu za pristupačne novce. Ne mora to da bude ništa eksluzivno i preskupo, ali bitno je da nije pohabano i uništeno. Sada ste starije i zaslužujete bolje!

8811 Stvari kojih se TREBA rešiti do tridesete godine života

Plastične čaše i činije

O ovom možda uopšte ne bi trebalo da polemišemo i opominjemo da to uradite. Ovo se u domu mlade žene podrazumeva, osim ako činije nisu one sa poklopcem namenjene za izlete i pakovanja hrane za posao. Sve drugo možete slobodno odmah da bacite. Plastične čaše više ničemu ne služe, možda vam je iz toga bilo zanimljivo da pijete kada ste bile male, ali sada za to više nema prostora. Posluživati iz plastičnih činija je ravno svakom neukusu, zato trk u radnju po jednostavne staklene činije koje će oplemeniti svaku trpezu.

4414 Stvari kojih se TREBA rešiti do tridesete godine života
Comments