4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

1/3

Tridesete, godine najlepše mladosti, koje uključuju izvesnu zrelost, stabilnost, postignuća i samospoznaje, prolete u jurnjavi – provod, karijera, porodica, deca, sve to stane u jedan period života, posle 25. pa tamo negde do 38. Kad napuniš 39, svesna si da je sledeći rođendan jubilaran, jer je cifra okrugla i počinje četvorkom. Hoćeš li biti matora sa 40?

Sigurno ne mnogo više nego sa 39 – logična je i utešna pomisao. Ali kad se jednom pomiriš sa tim da je prvi period mladosti prošao, onda može da počne drugi – onaj u kome više nisi stvarno mlada, ali se tako osećaš, stekla si dovoljno iskustva, mudrosti i samopouzdanja, odabrala svoj put na već nekoliko velikih životnih raskrsnica. Mnoge stvari koje su te operećivale, otpadaju same od sebe.

Životni stil

Da li je tvoj životni stil nekome prihvatljiv, da li će te porodica osuđivati, da li se dovoljno uklapaš ili važiš za “onu otkačenu” koja je svima baš zbog toga simpatična (ili antipatična) – ne zanima te. Naučila si da gledaš svoja posla i da živiš na način koji tebi najviše odgovara, a ako još uvek oko tebe ima onih koji se čude, komentarišu, popuju, to te uopšte ne uznemirava, jer znaš da oni još nisu naučili da življenje svojim životom uključuje i puštanje drugih da žive svojim i toleranciju svih životnih stilova.

Editors choice