Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Tridesete, godine najlepše mladosti, koje uključuju izvesnu zrelost, stabilnost, postignuća i samospoznaje, prolete u jurnjavi – provod, karijera, porodica, deca, sve to stane u jedan period života, posle 25. pa tamo negde do 38. Kad napuniš 39, svesna si da je sledeći rođendan jubilaran, jer je cifra okrugla i počinje četvorkom. Hoćeš li biti matora sa 40?

Sigurno ne mnogo više nego sa 39 – logična je i utešna pomisao. Ali kad se jednom pomiriš sa tim da je prvi period mladosti prošao, onda može da počne drugi – onaj u kome više nisi stvarno mlada, ali se tako osećaš, stekla si dovoljno iskustva, mudrosti i samopouzdanja, odabrala svoj put na već nekoliko velikih životnih raskrsnica. Mnoge stvari koje su te operećivale, otpadaju same od sebe.

Životni stil

Da li je tvoj životni stil nekome prihvatljiv, da li će te porodica osuđivati, da li se dovoljno uklapaš ili važiš za “onu otkačenu” koja je svima baš zbog toga simpatična (ili antipatična) – ne zanima te. Naučila si da gledaš svoja posla i da živiš na način koji tebi najviše odgovara, a ako još uvek oko tebe ima onih koji se čude, komentarišu, popuju, to te uopšte ne uznemirava, jer znaš da oni još nisu naučili da življenje svojim životom uključuje i puštanje drugih da žive svojim i toleranciju svih životnih stilova.

Editors choice