5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Tridesete, godine najlepše mladosti, koje uključuju izvesnu zrelost, stabilnost, postignuća i samospoznaje, prolete u jurnjavi – provod, karijera, porodica, deca, sve to stane u jedan period života, posle 25. pa tamo negde do 38. Kad napuniš 39, svesna si da je sledeći rođendan jubilaran, jer je cifra okrugla i počinje četvorkom. Hoćeš li biti matora sa 40?

Sigurno ne mnogo više nego sa 39 – logična je i utešna pomisao. Ali kad se jednom pomiriš sa tim da je prvi period mladosti prošao, onda može da počne drugi – onaj u kome više nisi stvarno mlada, ali se tako osećaš, stekla si dovoljno iskustva, mudrosti i samopouzdanja, odabrala svoj put na već nekoliko velikih životnih raskrsnica. Mnoge stvari koje su te operećivale, otpadaju same od sebe.

Životni stil

Da li je tvoj životni stil nekome prihvatljiv, da li će te porodica osuđivati, da li se dovoljno uklapaš ili važiš za “onu otkačenu” koja je svima baš zbog toga simpatična (ili antipatična) – ne zanima te. Naučila si da gledaš svoja posla i da živiš na način koji tebi najviše odgovara, a ako još uvek oko tebe ima onih koji se čude, komentarišu, popuju, to te uopšte ne uznemirava, jer znaš da oni još nisu naučili da življenje svojim životom uključuje i puštanje drugih da žive svojim i toleranciju svih životnih stilova.

Editors choice