4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

2/3

Možda neće nikad ni naučiti, ali i to te baš briga. Njihova stvar. Sa četrdeset ti je prilično svejedno da li te hvale ili ogovaraju, pošto više nemaš vremena za gluposti – samo za prave stvari.

Kilaža

Prestala si da vodiš borbu sa svojim telom i prihvaš ga i voliš takvo kavo je – bitno je da ti dobro služi i da je zdravo. Mnoge žene su zaista lepše u svojim zrelim godinama nego u mladosti, najpre zato što su naučile da vole sebe, da se opuste i da uživaju, da posmatraju sebe blagonaklono, a ne kritički, da sarađuju sa svojim telom.

Potraga za idealnim partnerom

Možda si ga već srela – i naravno, shvatila i prihvatila da nije idealan, možda si zaključila da takav ne postoji, a možda još ima šanse da sretneš ljubav svog života. Za ljubav nikad nije kasno, ali to više nije tvoja briga. Ceniš to što imaš, prihvataš da ti nije dato ono što nemaš, a ako nešto dobro dođe u tvoj život, spremna si da ga dočekaš raširenih ruku.

Inhibicije u seksu

Vreme stida i kompleksa je prošlo, izborila si se sa pogrešnim ubeđenjima, osvojila si svoju seksualnost i najzad umeš da uživaš u njoj, bez predrasuda, inhibicija i opterećenja u bilo kom smislu.

Slavljenje rođendana

Ako želiš, napravićeš veliku žurku, a ako ne, nećeš ni tortu da naručiš, uopšte se ne opterećuješ time. Veoma je verovatno da je proslava dečijih rođendana još uvek aktuelna (iako više nisu mali), dolaze na red punoletstva, male i velike mature – dosta ti je slavljenja koje je obavezno. Po pitanju tvog sopstvenog rođendana niko ništa ne može da očekuje i zahteva od tebe. Ali pokloni su uvek dobrodošli.

Editors choice