Nećete se praviti da niste ljubomorni

Pokušavajući da ostanete iznad tog primitivnog i destruktivnog osećanja, nanosite sebi emotivnu štetu. Jer ne možete da ne osećate ono što osećate, kada osećate, možete samo da lažete sebe da ne osećate. Ni zbog čega i ni zbog koga nemojte više lagati sebe. Ako ste ljubomorni, suočite se sa tim, utvrdite da li je uzrok u vašoj nesigurnosti, ili u realnosti i postavite se u odnosu na to saznanje.

Nećete biti u monogamnoj ili otvorenoj vezi, ako to nije ono što želite

Ukoliko želite posvećenu vezu, a vaš partner smatra da treba da budete u otvorenoj vezi, zašto vi pravite kompromis? Da ne biste izgubili nekog ko se i ne izjašnjava o svojoj pripadnosti? Ili obrnuto – ne želite monogamnu vezu, a pristajete na nju, da ne izgubite partnera koji je više zainteresovan za vas nego vi za njega, ili koji je patrijarhalan. Ni jedno ni drugo ne funkcioniše na duže staze. Odbacite kompromise koji se sukobljavaju sa vašom prirodom.

I više nećete biti sa nekim pored koga se ne osećate pametno, kul, seksi. Ni sledeće, a ni jedne godine nakon sledeće. Ukoliko se budete držali samo ove, poslednje novogodišnje odluke, sve prethodne imaju velike šanse da se spontano realizuju.

veza 21 Stvari sa kojima u 2017. ne treba da pravite kompromise u vezi

Pročitajte još i ovo:

Devojke koje pronalaze partnere ove stvari rade drugačije

Zašto je starim dušama teško da pronađu partnera?

Znaci da ste loša partnerka i da treba da ostanete singl

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotogrfaija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments