5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Nije uvek do njega. Odnosno i kad je do njega, vi ste ta koja bira da li će trpeti probijanje granica tolerancije, ili će okončati vezu u kojoj je u poziciji trpljenja. Što duže čekate, dvoumite se i nadate se da će se on promeniti i da će vam krenuti na bolje, to dajete sebi veću šansu da oguglate na loš tretman, da se naviknete (istina je, živ čovek se na sve navikne) i da zaglavite u toksičnom odnosu iz koga je s vremenom sve teže iščupati se. Da znate, normalne žene raskidaju odmah, kad uoče sledeće stvari, a ako ste zaboravile šta je to normalno, evo podsetnika.

Ograničenja

Postoje razne vrste ograničenja koje muškarac može da vam postavlja, a sve dolaze iz straha i nesigurnosti, iz njegovog napora da održi kontrolu, ili barem privid kontrole. Ograničenje je kad vam daje sebe, svoju pažnju, emocije i nežnost “na kašičicu” kad ograničava vreme koje će provesti sa vama, kao i kad pokuša da ograniči vreme koje ćete vi provesti sa drugim ljudima. Neka ograničenja se mogu prevazići produbljivanjem veze i građenjem poverenja, ukoliko ste oboje voljni da radite na tome. Ali ako je njegov strah jači od želje da se prepusti ljubavi i da je doživi u svoj njenoj snazi, on će stalno kočiti, usporavati, odlagati, ograničavati. Prestanite da tolerišete ograničenja (bilo koje vrste) onog momenta kad shvatite da se ona samo nastavljaju u svojim suptilnim, ili brutalnim oblicima.

veza 1 Stvari zbog kojih treba da raskinete bez dileme

Ljubomorni ispadi

U ljubavnom odnosu ponekad vam je slatko da izazivate ljubomoru partnera, da ga malo pecnete, da se probudi i da vas ne uzima zdravo za gotovo. U takvim slučajevima ljubomore kao začina, pokreće se bliskost i uspavana strast. Ali čak i takvu vrstu ljubomore treba uzeti sa oprezom i rezervom, jer osećanje ljubomore ne proističe iz ljubavi, nego iz straha da ne izgubite partnera. A ako partner misli da “neko može da mu vas ukrade” on nipošto ne daje kompliment vašem zdravom razumu i sposobnosti da donosite odluke i da ih se držite. Međutim, to je sve i dalje na granici benignog. Ljubomorni ispadi i prozivke su ono što ne treba da tolerišete nikako i da trpite ni malo. Otvoreno i agresivno ljubomoran partner ne mari za ono što je vama važno, ne raduju ga vaši uspesi i ne zanimaju vaši ciljevi. Njega ljuti sve što se tiče vas, a što ne zavisi od njega. I ne, to nije ljubav.

Editors choice