Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Nije uvek do njega. Odnosno i kad je do njega, vi ste ta koja bira da li će trpeti probijanje granica tolerancije, ili će okončati vezu u kojoj je u poziciji trpljenja. Što duže čekate, dvoumite se i nadate se da će se on promeniti i da će vam krenuti na bolje, to dajete sebi veću šansu da oguglate na loš tretman, da se naviknete (istina je, živ čovek se na sve navikne) i da zaglavite u toksičnom odnosu iz koga je s vremenom sve teže iščupati se. Da znate, normalne žene raskidaju odmah, kad uoče sledeće stvari, a ako ste zaboravile šta je to normalno, evo podsetnika.

Ograničenja

Postoje razne vrste ograničenja koje muškarac može da vam postavlja, a sve dolaze iz straha i nesigurnosti, iz njegovog napora da održi kontrolu, ili barem privid kontrole. Ograničenje je kad vam daje sebe, svoju pažnju, emocije i nežnost “na kašičicu” kad ograničava vreme koje će provesti sa vama, kao i kad pokuša da ograniči vreme koje ćete vi provesti sa drugim ljudima. Neka ograničenja se mogu prevazići produbljivanjem veze i građenjem poverenja, ukoliko ste oboje voljni da radite na tome. Ali ako je njegov strah jači od želje da se prepusti ljubavi i da je doživi u svoj njenoj snazi, on će stalno kočiti, usporavati, odlagati, ograničavati. Prestanite da tolerišete ograničenja (bilo koje vrste) onog momenta kad shvatite da se ona samo nastavljaju u svojim suptilnim, ili brutalnim oblicima.

veza 1 Stvari zbog kojih treba da raskinete bez dileme

Ljubomorni ispadi

U ljubavnom odnosu ponekad vam je slatko da izazivate ljubomoru partnera, da ga malo pecnete, da se probudi i da vas ne uzima zdravo za gotovo. U takvim slučajevima ljubomore kao začina, pokreće se bliskost i uspavana strast. Ali čak i takvu vrstu ljubomore treba uzeti sa oprezom i rezervom, jer osećanje ljubomore ne proističe iz ljubavi, nego iz straha da ne izgubite partnera. A ako partner misli da “neko može da mu vas ukrade” on nipošto ne daje kompliment vašem zdravom razumu i sposobnosti da donosite odluke i da ih se držite. Međutim, to je sve i dalje na granici benignog. Ljubomorni ispadi i prozivke su ono što ne treba da tolerišete nikako i da trpite ni malo. Otvoreno i agresivno ljubomoran partner ne mari za ono što je vama važno, ne raduju ga vaši uspesi i ne zanimaju vaši ciljevi. Njega ljuti sve što se tiče vas, a što ne zavisi od njega. I ne, to nije ljubav.

Editors choice